Miśka 5
Mamy lutowe'07
złożyłam, dziękujemy obie:-)Witam
Miśka złóż Madzi najlepsze życzenia urodzinowe od nas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
złożyłam, dziękujemy obie:-)Witam
Miśka złóż Madzi najlepsze życzenia urodzinowe od nas
no to super byle tak dalej naprawde cieszę się że między wami zaczyna się układać:-)ale maz niespodziewanie odebral mnie z pracy, porzucilismy auto na parkingu i poszlismy zjesc kebaby na lawce i napic sie piwa z butelki jak za starych dobrych czasow. i zeszlo sie nam do 00.30. jakos fajnie nam sie teraz uklada
a mi sie wydaje kochaniutkie ze to tylko dlatego ze WY to znaczy MY to MAMY MAMY naszych dzieci z mama jest najfajniejsza bo szybciej miekknie niz kto kolwiek inny i dzieciaki nie sa glupie swoje wiedza i potrafia to wykorzystac wiedza ze placz to karta przetargowa i kazda mama predzej czy pozniej pozaluje przytuli i bedzie wychodzila z siebie i stawala obok by unikac kolejnej lezki
czy cos sie w tym co napisalam nie zgadza??