reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Oliwka śpioch :szok:
moja jak wstanie o 8 to już strrrasznie późno hehe ale Izka też spała tak jak Oli
a Pyś mi dzisiaj w huśtawce zasnął - słodko wyglądała :tak: przeniosłam ją do łóżeczka i na razie kima

ja właśnie w trakcie śniadania jestem

reklama
Ja tez kawkuje,bo mały poszedł na drzemke,dziś szybciej,bo wstał o 6.00.
Słuchajcie wczoraj podczas zabawy Kuba mi upadł na moja pierś i całą noc mnie bolała,a teraz to mam tak jakby krwiaka pod skórą,no i jak ssie ,to boli,że....:szok:

A jeżeli chodzi o karmienie piersia,to tez myślałam,ze pokarmię conajmniej do 1,5 roku.Ale jakoś tak łatwo mi idzie ograniczanie cycusia,że korzystam z okazji,by przeszło to bezboleśnie.Nie mogłabym patrzeć na łzy Kuby,czy proszenie jak będzie starszy,za miękka jestem.Dziś np. Kubula wyrażnie chciał cycusia,a ja mu podetknęłam butlę z kakao,wiecie jak sie ucieszył...Aż miło.Wciągnoł ze smakiem,poczym poszedł dalej się bawić zadowolony.:-D

Dziś już zjadłam śniadanie, bo Oli jeszcze cały czas śpi :szok::szok::szok:
Ale normalnie to jemy razem, ja swoje i Oliwka swoje, ona na tyle długo je swoje śniadanie, że i ja mam czas spokojnie zjeść swoje. Oliwki krzesełko do karmienia przysuwam do stołu i ona wcina obserwując jak inni członkowie rodziny jedzą - ma przy okazji lekcję poglądową hehe. Obiadem i kaszką ją karmię jeszcze, ale śniadanie je zawsze sama, dostaje na swoim talerzu chleb pokrojony w kostkę i sama po niego sobie sięga.
Kasiad też juz tak próbowałam, ale Filip myśli że to zabawa, wiekszość wyrzuca i sie śmieje...najlepiej idzie mu jedzenie suchego chleba, podkrada z grzejnika jak sie suszy i mymle...:-D:-D:-D

reklama
A ja od prawie dwoch lat nie tknęłam kawki-juz zapomniałam jak smakuje.... A kiedys wypijałam po 6-7 mocnych kawusi z expresu dziennie:zawstydzona/y:

Do góry