reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ale pogoda dolujaca..cisnienie to chyba jest na minusie..kawa i herbata nie pomagaja a energy drinka brak:cool:.wole upaly niz duchote z perspektywa burzy...

mam nadzieje ze u WAs lepiej!

reklama
u nas nie lepiej też czekam na burze bo to niemożliwe że nie będzie padać przy takich dusznościach :sorry2:
Lenulka też bardzo lubi zwierzątka, lata za każdym psem jak jesteśmy na dworzu :shocked2:, a po za tym to jesteśmy już po zakupach i po pierwszym praniu, zaraz zabieram się za obiad robię.... to już na innym wątku :-D

ale pogoda dolujaca..cisnienie to chyba jest na minusie..kawa i herbata nie pomagaja a energy drinka brak:cool:.wole upaly niz duchote z perspektywa burzy...

mam nadzieje ze u WAs lepiej!
Dokładnie to samo dzis czułam.
My byliśmy w Realu(mleka Nan nie było),potem na plaży i na placu zabaw.Kubaliński spał w samochodzie 15 minut,więc juz "odpłynoł":tak:

zobacz w polo jak kiedys byłam było za 19 zł;-):-)
no i makro tez dobra cene miało
Ostatnio jak byłam w Polo,to było tylko NAN HA 1,ale sprawdze w poniedziałek.Mam czas,bo dopiero tydzien po szczepieniu kazano nam spróbować,bo organizm narazie osłabiony i Kuba po szczepieniach to ma nawrót alergii.Myśle,że nawet 2 tygodnie poczekam.:tak:

Ostatnio jak byłam w Polo,to było tylko NAN HA 1,ale sprawdze w poniedziałek.Mam czas,bo dopiero tydzien po szczepieniu kazano nam spróbować,bo organizm narazie osłabiony i Kuba po szczepieniach to ma nawrót alergii.Myśle,że nawet 2 tygodnie poczekam.:tak:
tez bym tak czekała;-):-)
ja sie boje isc na szczepienie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:z nią

to jakas cisza przed burza:cool2::zawstydzona/y:

Dziś byliśmy na działce u rodziców, byli z nami znajomi z synkami (2 i 5 lat) i naprawdę miło spędziliśmy dzień. Oli się wybawiła za wszystkie czasy. Najbardziej nas rozbawiało jak wołała "wujek wujek" a jak ten na nią spoglądał, to się zawtydzała, spuszczała głowę, spoglądała spod byka i gniotła rąbek spódnicy między paluszkami. Naprawdę zabawnie to wyglądało. Chyba ten "wujek" ją zaintrygował ;-)
Od chłopaków nauczyła się trochę chłopięcych zabaw (np w udawanie, że jest się samochodem). Młodszy synuś znajomych szczególnie się Oliwce spodobał, bo stale go głaskała po głowie, a czasem głaskanie się przeradzało w mocniejsze klepnięcia, więc trzeba było uważać, żeby Oliwka przez te końskie zaloty chłopakowi krzywdy nie zrobiła.

A jutro wypadł nam niespodziewany wypad do Gdańska. Tomka babci sparaliżowało nogi wczoraj, a jest już z niej starowinka, bardzo schorowana, niewiele jej już czasu zostało :-( Postanowiliśmy pojechać, żeby zdążyła najmłodszą prawnuczkę zobaczyć...

reklama
Kasiad zdrówka dla babci,smutne okoliczności,ale wutamy w Trójmieście.
Agusia ja sie Tobie nie dziwie,te szczepienia tak osłabiaja,Kuba mi kicha już,a tak dobrze było i pod kolanami też czerwone.:eek:

A my dzis do ZOO,z siorka i szwagrem.:tak:
Miłego dnia babeczki!:tak:

Do góry