reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

czesc mamuski

u mnie slonczeko swieci maly spi a ja tylko kontrolnie wpadlam i spadam przymierzac kreacje na ślub na sobote mam jeszcze kilka dni na jakies zmiany tylko jak nic w sklepie nie ma to co tu zmieniac chyba majtki tylko :-D

hehe karola

Dziewczyny juz nie wiem co mam zrobic z Zośka, jest nie do zniesienia, musze wszytsko z nia robic nawet na chwilke sama sie nie zabawi...przestałam juz gotowac bo czasu nie mam :/

razem spacerujemy, ogladamy zdjecia i musze jej po kolei wszytskich wymieniać, chodzic z nią po schodach, ubierać buty ktore ona wybierze dla mnie, pozniej jej zakładać jakieś inne, spodnice zakładać bluzy...masakra :baffled:

juz na to wszytsko nie mam siły a jak czegos nie dostanie to tak marudzi i płacze ze mnie z nerwów czepie:baffled:

reklama
ÔLIWIECZKA nasze dzieci pokazuja ze potrafia same decyxdowac!!!!
LAila osaczyla mi komputer i stuka w klawiature a jak ja sprobuje pisac to tezrzyczy w ieboglosy....to taki okres, chyybqa$aaaaaaaaaaaaaa

aa i tez mnie ostatnio ciagnie znow za reke wszedzie...(po mieszkaniu...to chyba ten syndrom 18.miesiaca he he)

WIEC GLOWA DO GORY POLICUZ DO 10 i POMYSL ZE NIE JESTES SAMA!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
piszcie jak tam mecz bo u nas $transmituja tylko niemcy - austria
asle i tak watpie czy przeczytam cos bo szefowa mi nie pozwala zbytnio:szok::baffled::-Dszefowa patrz powyzej rzecz jasna:rofl2:

Witam sie wieczorkiem:)
A Was wszystkie na mecz wywialo????.......:)hihihi

:-Dszefowa patrz powyzej rzecz jasna:rofl2:

wiadomo Susu o co loto:-D:laugh2::-p

na razie nic ciekawego sie nie dzieje......biegaja jak dupki za ta pilka......zreszta tak jak ''nasi'' to potrafia...wrrrrr....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja nie ogladam bo nie mam zamiaru sie znowu denerwować:no:
zamierzam dzisiaj położyc sie wcześnie musze odespac wczorajsza nocke ciekawa jaka dzisiaj bedzie:baffled:

reklama
Do góry