reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
ja mam luz spokoj az do środy wieczora :-) Karol pojechal do Austrii na mecze a ja postanowilam wieczorami lezec i sie byczyc bo w dzien to Szymek przysłania cały świat

wiec dzis piwko reds teraz albo nigdy i BABEL z vivy tylko oby maly poszedł szybko spac ;-) no i dla Was tez znajdę czas

Ostatnia edycja:
Puściutko, puściutko bo każda mecz ogląda ;-):tak::-), ja poprasowałam i idę spać bo jutro muszę wcześniej wstać bo jeszcze pół tubki pudru w twarz muszę wklepać :-D:-D.
dobranocka :tak::tak:

Witam:tak:
W Opolu piękna pogoda, aż chciało się wstać do pracy:tak:
Weekend spędziliśmy bardzo fajnie - w sobotę pojechaliśmy nad jezioro całą rodzinką.

Miłego dnia babeczki:tak:

czesc dziewczynki!!!
Ja dzisiaj wolne, hmm szykuje sie sprzatanie domu- rety ale na samą mysl mi się nie chce:-D a Kuba wręcz przeciwnie juz majstruje przy odkurzaczu:-D
miłego dnia dla wszystkich!!!!!!!!!!!

reklama
czesc mamuski

u mnie slonczeko swieci maly spi a ja tylko kontrolnie wpadlam i spadam przymierzac kreacje na ślub na sobote mam jeszcze kilka dni na jakies zmiany tylko jak nic w sklepie nie ma to co tu zmieniac chyba majtki tylko :-D

Do góry