reklama
no dzisiaj koncercik też bym się chetnie wybrała ;-)ja chcę do Chorzowa.... na Metallice...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja chcę do Chorzowa.... na Metallice...
A ja nie:-);-)no dzisiaj koncercik też bym się chetnie wybrała ;-)
agusia9915
Matka wariatka
ja tezno dzisiaj koncercik też bym się chetnie wybrała ;-)
agusia9915
Matka wariatka
Rodzice idealni nie istnieją.
Dzieci idealne tez nie istnieją.
Nie istnieje żaden sposób, który by zapewnił dzieciom dzieciństwo pozbawione lez.
Mama ma takie same prawo do odpoczynku co tata. Czasami bycie mama wcale nie jest przyjemne…….ale czasami – to sama radość.
Rodzice idealni nie istnieją.
Nie istnieje żaden sposób, który by zapewnił dzieciom dzieciństwo pozbawione lez.
Mama ma takie same prawo do odpoczynku co tata. Czasami bycie mama wcale nie jest przyjemne…….ale czasami – to sama radość.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Czysta prawda:-)Rodzice idealni nie istnieją.
agusia9915
Matka wariatka
a nie ma jakiejs retransmisji cholerkaaż mi przykro, że mnie tam nie ma :-(
cztery lata temu byłam...........
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dobrywieczorek
Własnie zaliczam odpoczynek po 12-stu godzinach pakowania, nie wiem jak to mozliwe, że tyle to trwa :///
Myślę że jeszcze jakieś 3-4 godziny i wszystko będzie zrobione. Jutro własciwie cały dzień poza domem, bo masa spraw do załatwienia.
I jutro zdaję modem, więc jestem tu dzisiaj ostatni raz pisząc z Krakowa kiedy będzie pierwszy raz w Tychach nie wiem... ale mam nadzieję, że niedługo
Własnie zaliczam odpoczynek po 12-stu godzinach pakowania, nie wiem jak to mozliwe, że tyle to trwa :///
Myślę że jeszcze jakieś 3-4 godziny i wszystko będzie zrobione. Jutro własciwie cały dzień poza domem, bo masa spraw do załatwienia.
I jutro zdaję modem, więc jestem tu dzisiaj ostatni raz pisząc z Krakowa kiedy będzie pierwszy raz w Tychach nie wiem... ale mam nadzieję, że niedługo