reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
rozalka dobrze ze idziesz dolekarza!!! beddzie dobrze! glowa do gory !
KOCHANE MAMUSKI TO NASZE SWIETO NIE?

czesc!

oj Rozalka:-(, bedzie dobrze, czekamy na dobre wieści...może sie mylisz, oby.

witam mamuski
rozalka mysle o was ..daj znac jak bedziesz mogła

rozalka dobrze ze idziesz dolekarza!!! beddzie dobrze! glowa do gory !
KOCHANE MAMUSKI TO NASZE SWIETO NIE?
Dzięki,jesteście kochane.Nawet nie wiecie jak sie ciesze,że Jesteście i moge sie wyżalić.
Powiem szczerze,że przeraziło mnie to wszystko.Tym bardziej,e mąż wieczorem wyjeżdza.Siostra przyjdzie do mnie.

Czesc Matulki:-);-)

My juz po spacerku, po sprzataniu chatki i praniu, teraz chwilka relaksu.....

Rozalka nie wiem czy dalej juz napisalas co i jak ale czekam na wiesci co z KUbulkiem:-(

Witam i ja...

No cóż, pogoda nawet nawet, może spacer popołudniu zaliczę z Filipem...
Troche sie naczytałam, przez weekend napisałyście sporo..

A my po komunii...fajnie było..mąż może ze2 godzinki byl, resztę czasu sama spędziłam, no z kuzynka..bo jej maż też sie zabrał na mecz z moim..ale lepiej było bez niego...heheh

Filip spi, pranie sie robi, obiad zaraz dokończę..popołudnie znowu sama z dzieckiem...mąż jedzie na .....mecz...szczerze mówiąc mam dość, ale siedzę cicho i czekam na swoja kolej - tyle, ze do czasu..

Mam pytanko czy szczepionki przeciw ospie,rozyczce itp. sa szczepionkami zeby dzieci niechorowaly czy tez zeby lagodniej przechodzily te choroby??

Odpiszcze dziewczyny bo mnie ciekawi czy ja jestem w bledzie czy tez moja kolezanka ktora twierdzi ze szczepionki sa po to zeby dzieci slabiej przechodzily choroby

Irtasia nie mam 100% pewnosci dlatego nie odpisuje. Jedynie w przypadku ospy jestem pewna ,ze to szczepionka przeciw zachorowaniu, a nie łagodniejszemu przechodzeniu:tak:

Odpiszcze dziewczyny bo mnie ciekawi czy ja jestem w bledzie czy tez moja kolezanka ktora twierdzi ze szczepionki sa po to zeby dzieci slabiej przechodzily choroby
W sumie to nie wiem,ale znam wiele przypadków,że dziecko zachorowało pomimo szczepienia i rzeczywiście łagodnie przebiegała choroba.:tak:

reklama
Irtasia nie mam 100% pewnosci dlatego nie odpisuje. Jedynie w przypadku ospy jestem pewna ,ze to szczepionka przeciw zachorowaniu, a nie łagodniejszemu przechodzeniu:tak:
Nowlasnie najbardziej mi chodzi o ospe bo ona tak twierdzi bo jej dzieci byly szczepione a zachorowaly na ta ospe syn 3 lata corke 1 rok miala wtedy jak byli chorzy no i twierdzi ze lekarz i kolezanka jej powiedzieli ze te szczepionki sa tylko po to zeby dzieci latwiej przechodzili chorobe a mi sie to w glowie niemiesci:sorry2:

Do góry