reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

my procesje zaliczylismy 1 przystanek i spacerem do domu choc zapowiadalo sie na deszcz nic jeszcze nie spadlo. maly zaraz poszedł spac - pewnie uspiło go spiewanie organisty :-D dzis obiadek u tesciowej a ja pieke bezy wiec zrobie cos do kawusi i tak minie to swietowanie.

a jutro gdansk i zabawy w manhatanie:tak:

reklama
I ja sie witam świątecznie...

My na połowie mszy, na całej procesji i jeszcze na zakończeniu w kościele byliśmy...Fili średnio grzeczny ale dało sie wytrzymać..

Obiad u teściów zjedzony, ciasto właśnie piekę...

popołudnie spędzam samotnie, no z synem...maż ma nas gdzieś idzie walczyć o IV lige, co już praktycznie nierealne...ale on sie tłumaczy, ze szanse są z wyliczeń....czyli nic sie nie zmieni,nawet po 8 czerwca,nawet jak nie awansują:-:)-:)-( juz to wiem...tylko nie wiem co dalej...ale dziś nie truje...jeszcze 2 tygodnie poczekam..

hej BABENCJA faktycznie pustawu to..no ale swieto jest swietem (hi hi u nas swieta nie ma;-) )
buziaki dla wszystkich!!
JOASIEK super super super!
MYSIA nie martw sie na zapas, a moze jednak cos sie zmieni...
IRTASIA trzymaj sie dzielnie!

Witam.
My wczoraj byliśmy na procesji,pogoda niezła była nawet.Kubuś grzeczniutki,poł procesji spał,a pół jechał grzecznie skubiąc liście z gałązek.:tak:
Potem obiadek u mamy,kawka i spacer.Do wieczorka nam zeszło,choć póżniej już brrrrr....zimno sie zrobiło.:baffled:

I ja sie witam...

pogoda średnia, pochmurno, 15 stopni i nie pada...

nic mi się nie chce...a musze na drobne zakupy wyskoczyć...uuu

reklama
w Poznaniu nie jest źle z pogodą ;-) zmykam z pieskiem na dwór na zakupy i na krótki spacerek z Emilką ;-)

Do góry