reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Wisnia powodzonka;-):tak::-)
Mysi i Nuska tylko spokuj was uratuje .................
jam własnie pomalowała łazienke:rofl2:

Buuuuuuuuu od mojej siostry maluski Oliverek ma wodniaka teraz dopiero sie ponownie ujawnil:-( pierwszy raz zauwazyli jak byla siostra jeszcze w ciazy pozniej gadali ze sie wchlonol i to samo twierdzili jak sie urodzil a pare dni temu maly zaczol panicznie plakac i siostra myslala ze kupy nie umie zrobic i sciagnela mu pampersa a tam wielka gola fioletowa:szok: i poszla natychmiast do lekarza i lekarka powiedziala ze normalnie to sie samo wchlania albo usowa jak dziecko chodzi ale on ma to tak duze ze watpi w to ze sie wchlonie i okolo 6 miesiaca maly bedzie miec to usowane z jadra:-(, siostra lapie sie wszystkiego nawet jutro bedzie dzwonic do babki co zajmuje sie chirurgia fantomowa:baffled:

Buuuuuuuuu od mojej siostry maluski Oliverek ma wodniaka teraz dopiero sie ponownie ujawnil:-( pierwszy raz zauwazyli jak byla siostra jeszcze w ciazy pozniej gadali ze sie wchlonol i to samo twierdzili jak sie urodzil a pare dni temu maly zaczol panicznie plakac i siostra myslala ze kupy nie umie zrobic i sciagnela mu pampersa a tam wielka gola fioletowa:szok: i poszla natychmiast do lekarza i lekarka powiedziala ze normalnie to sie samo wchlania albo usowa jak dziecko chodzi ale on ma to tak duze ze watpi w to ze sie wchlonie i okolo 6 miesiaca maly bedzie miec to usowane z jadra:-(, siostra lapie sie wszystkiego nawet jutro bedzie dzwonic do babki co zajmuje sie chirurgia fantomowa:baffled:
Kurcze:baffled::baffled::baffled:

Mam gościa,przyjaciel męza(no i mój zarazem )na kilka dni przyjechał.Więc czasu tez mało.:tak:

Witam kochane !!!

Irtasia, może nie będzie tak źle...ja wierze, ze będzie oki :tak::tak:

Wiśnia ma rozmowe, ciekawe jak jej idzie...pewnie bardzo dobrze :-)

A u nas słonko, ale dosc chłodno, tylko 15stopni....
Młody wstał juz o i 7:30 i ogląda teraz jedynkowe przedszkole...

reklama
Troche przejmuje sie malym mojej siostry bo maja do mnie przyjechac na wakacje no tego ze jakas akcja moze wyskoczyc a tego bym niechciala:baffled:

Do góry