reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Mysia pewnie, że chcemy zobaczyć:tak:
A ja dzisiaj jestem Panią Domu na cały etat. Pranko nastawione, mieszkanie posprzątane, obiad szybko się zrobi i zaraz jadę po Małgosię:-)

aga-pg z Antkiem na solarium poszłaś? :szok::-D Kto go pilnował, bo chyba on sie nie opalał?

Witam ponownie ;-)

aga-pg z Antkiem na solarium poszłaś? :szok::-D Kto go pilnował, bo chyba on sie nie opalał?

a ja godzinę temu wróciłam od kosmetyczki ;-) Emilka była już w piasku pobawiła się z dziećmi pokręciła na karuzeli hihi i teraz mam gotowy obiad i zaraz zjem :-D

muszę iść do fryzjera - wizażysty ale 190zł :baffled: więc muszę uzbierać na ten luksus albo pójdę u nas za pół ceny :sorry2:

ja godzinę temu wróciłam od kosmetyczki

muszę iść do fryzjera - wizażysty ale 190zł :baffled:

Mnie też czekają te przyjemności. Kosmetyczka to pewnie jakieś 150 zł jak nic, fryzjera jeszcze nie liczyłam.
Mój szef prosił, abym na ten bankiet zrobiła się na bóstwo (że niby na codzień jak wyglądam :confused::zawstydzona/y::sorry2:). Powinnam się chyba obrazić za ten komentarz:baffled:
W każdym razie, robię co mogę:-p

a ja ade na swoją posadłosc:-), zosia bedzie biagala po ogrodku a ja moze w czyms pomogę:sorry2: w kazdym razie nade sprawdzic jak idą roboty i w razie czego dopilnować :)) ilego popoludnia dziewczynki!

Matylda no to masz szefa...:sorry2: i zasnelas iedy na solarium?? to na ile minut ty wchodzisz:szok::-D

aga
z kim zostawilas Antka?? powiedz:rofl2:

Gosia a co to za szaleństwa wizażystowe Cie wzieło??

ja do fryca 31maja
a na solarke musze wyczaic moment jak młoda zasnie to ja pani jakie 9 minut przypilnuje:-p

reklama
ja chyba tez musze na solarke bo jak bylam u fryza wczoraj to kobieta stwierdzila ze w calkiem jasnych (teraz mam balejaz blond, czeklada i pozostalosi zrudzialosci) mi chyba nie za bardzo bo niezbyt wyglada jak sie ma kolor wlosow taki sam jak kolor skory:szok::baffled::laugh2::-p;-)
no ale zakupilam dzis parasolke do wozka wiec nie musze teraz chodzic na spacer tylko w cienu ale i w sloncu to moze mnie cos zlapie;-)

Do góry