reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam.
Słonko świeci, ja sie nie wyspałam,Kuba dalej ma katar i go zatyka.:baffled:
Znowu czeka mnie sprzątanko i pranie.Bleeee....No ale cóż,zmykam zaraz do roboty..:tak:

Witam U mnie też już się pierze nockę maiałam z głowy bo Gabrysia budziła się co trochę nie wiem co jej było ale jakoś do wieczora muszę wytrzymać może uda mi sie uciąc drzemkę albo i nie Mam zamiar wybrać sie do miasta po książke i pogoda fajna słonko świeci także jakoś muszę się rozruszać MILEGO DNIA KOBITKI zajrzę wieczorkiem jak czas pozwoli:tak:

Czasu u mnie ostatnio jak na lekarstwo, muszę choć czytanie nadrobić... zaczęłam od tego wątku.
Kasiad
super rozwiązana kuchnia! Teraz na pewno będzie Ci się przyjemniej gotowało i wszystko pod ręką, WIELKIE UZNANIE DLA TWOJEGO MĘŻA! :tak::tak::tak:

Witam drogie panie!!!

Ja tylko na chwilke,
pogoda piękna, cieplutko, a ja padam ze zmęczenia,
wczorajsza wizyta u znajomych sie baaardzo przeciągnęła...a od 7:3 na nogach od nowa...Ale super było...

dzis znowu napięty grafik....malowanie schodów, ostateczne sprzątanie kuchni i łazienki...no chyba dam rade...:rofl2::-)

Kasiad fajna kuchnia ;-) super rozwiązania :tak::-) i maksymalnie zagospodarowana :tak:

Zgadzam sie w zupełności...bardzo fajnie Kasiad, Twój maż super zaradny!!!

To jak skończę u siebie sprzatac to Wam sie pochwale, jak chcecie...:-p;-)

reklama
Hej kobitki, widzę, że dziś wszystkie zapracowane, ale i zadowolone ze słonecznej pogody:tak:U nas też pięknie, więc pewnie pół dnia na dworze spędzimy, trochę domek ogarniemy i zakupy wieczorem, bo pustki wszędzie. Mleczko Wiki na wykończeniu, kaszki też, no i nasza lodówka świeci pustkami:laugh2:

Do góry