reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej kobitki, ja mam świetny natroj, zaraz ide do apteki po mleczko dla Zosi, poxniej obiadek . Wvzoraj mnie nie bylo bo mialam tesciową i dzis tez ma przyjechac, ale bylo bardzo milo :)

Susu to pokaz nam się jak wrocisz!

Witajcie dziewczyny:-), jaki piekny dzien dziś znowu:-) takie fajne lato sie robi pomału:happy:
a ja w pracy:baffled: no ale tylko do 14 całe szczęscie, a potem na zakupy z hubkiem jedziemy-trzeba sandałki kupić

miłego dzionka zyczę!!

Dzieńdoberek:-)

Piękny dzień się zapowiada, i nawet perspektywa całego dnia w pracy nie jest w stanie zepsuć mi humoru:tak:
Susu - pokaż się jak wrócisz. Ja w poniedziałek też wybieram się do fryzjera. Zobaczymy jak wyjdzie moja koncepcja, bo postanowiłam zmienić kolor włosów z jasnego brązu na ciemny i zrobić sobie grzywkę:-p
Wczoraj byłam na solarium (w ramach przygotowań do imprezy za tydzień) i spiekłam sobie pupę i łopatki. Wstyd się przyznać, ale mi się przysnęło i teraz cierpię:baffled:

Kiecki dalej nie mam i co raz bardziej się stresuję...

Miłego dnia!:tak:

Hej dziewczęta;-)a u nas chmurki słońce przykrywają, wygląda na to, ze dziś może pokropić. Widzę, że u was same przyjemności: fryzjer, solarium, wizyta teściowej:baffled:, a ja dziś wieczorem do dentysty:zawstydzona/y:

Hej dziewczęta;-)a u nas chmurki słońce przykrywają, wygląda na to, ze dziś może pokropić. Widzę, że u was same przyjemności: fryzjer, solarium, wizyta teściowej:baffled:, a ja dziś wieczorem do dentysty:zawstydzona/y:

Miśka, może nie będzie tak źle....pomyśl o tym pozytywnie..:tak::tak:

Widzę, że im więcej słońca, tym więcej pozytywnych nastrojów....ale to chyba prawda, ze słonko dużo nam daje, mnie latem jakoś trudniej podłamać, walczę wtedy jak lew - letni znak zodiaku...;-):-D

jakie ciepło jakie słońce?? zimno jak w psiarni i wieje i chmury bleeee

ja ostatnio nie mam wogóle czasu bo:
1. szukam pracy
2. Izka chodzi do przedszkola co mi rozpierdziela cały dzień
3. przyjechał chrzestny Pysi z Holandii i się widzimy non stop bo tęskni za małą
4. monsz umiera z boleści wrzodowo-nadżerkowych i mam z nim więcej roboty niż z dziećmi
5. Pyś nadal kaszle brzydko - dziś wizyta u laryngologa - pediatry, a nuż coś wymyśli

uff chyba tyla ;-)

pozdrawiam i lecę sprzątnąć łazienkę bo mi się tam niedługo jakieś robale zalęgną ;-)

Obiecałam kiedyś zdjęcia kuchni, wreszcie się zebrałam i popstrykałam fotki (ale się nie śmiejcie, bo to nie żadna super kuchnia, tylko maleńka klitka, gdzie trzeba zmieścić szafki, lodówkę, zmywarkę, kuchenkę i inne pierdoły :rofl2:

Przy wejściu stoi zabudowana lodówka z zamrażarką, a obok słupek z piekarnikiem i mikrofalą

za słupkiem wnęka z wysuwanymi wieszakami na ściereczki i panel gazowy a pod nim szuflady na gary

nad panelem gazowym okap i szafki wiszące

dalej zlew

a potem zakręt i okno a pod nim szafki dolne i zmywarka

za oknem nad zmywarką słupek

na suficie lampa (też samodzielnie zmontowana przez Tomka)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

i rozwiązania ułatwiające życie:

wysuwana szafka spod zlewu, żeby nie trzeba było nurkować

i uchylnie otwierany kosz na śmieci - bardzo wygodna rzecz

Pawlacze nad słupkiem z lodówką i piekarnikiem też mają tak wysuwane szafki, jak ta szuflada pod zlewem - inaczej byśmy nie dosięgli do dna szafki, bo jest głęboka

reklama
Kasiad kuchnia super wygląda i mebelki sliczne:-), podoba mi sie taki kolor :tak: i swietne te blaty:tak:
a wiem jakie te kuchnie w blokach maleńkie, mieszkalismy w bloku prawie 20lat i zawsze był problem pomiścic sie w kuchni ze wszystkim, a widze, ze bardzo funkcjonalnie wszystko rozplanowaliscie:tak:

Do góry