reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hej kobitki, ja mam świetny natroj, zaraz ide do apteki po mleczko dla Zosi, poxniej obiadek . Wvzoraj mnie nie bylo bo mialam tesciową i dzis tez ma przyjechac, ale bylo bardzo milo
Susu to pokaz nam się jak wrocisz!
Susu to pokaz nam się jak wrocisz!
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witajcie dziewczyny:-), jaki piekny dzien dziś znowu:-) takie fajne lato sie robi pomału
a ja w pracy no ale tylko do 14 całe szczęscie, a potem na zakupy z hubkiem jedziemy-trzeba sandałki kupić
miłego dzionka zyczę!!
a ja w pracy no ale tylko do 14 całe szczęscie, a potem na zakupy z hubkiem jedziemy-trzeba sandałki kupić
miłego dzionka zyczę!!
Dzieńdoberek:-)
Piękny dzień się zapowiada, i nawet perspektywa całego dnia w pracy nie jest w stanie zepsuć mi humoru
Susu - pokaż się jak wrócisz. Ja w poniedziałek też wybieram się do fryzjera. Zobaczymy jak wyjdzie moja koncepcja, bo postanowiłam zmienić kolor włosów z jasnego brązu na ciemny i zrobić sobie grzywkę
Wczoraj byłam na solarium (w ramach przygotowań do imprezy za tydzień) i spiekłam sobie pupę i łopatki. Wstyd się przyznać, ale mi się przysnęło i teraz cierpię
Kiecki dalej nie mam i co raz bardziej się stresuję...
Miłego dnia!
Piękny dzień się zapowiada, i nawet perspektywa całego dnia w pracy nie jest w stanie zepsuć mi humoru
Susu - pokaż się jak wrócisz. Ja w poniedziałek też wybieram się do fryzjera. Zobaczymy jak wyjdzie moja koncepcja, bo postanowiłam zmienić kolor włosów z jasnego brązu na ciemny i zrobić sobie grzywkę
Wczoraj byłam na solarium (w ramach przygotowań do imprezy za tydzień) i spiekłam sobie pupę i łopatki. Wstyd się przyznać, ale mi się przysnęło i teraz cierpię
Kiecki dalej nie mam i co raz bardziej się stresuję...
Miłego dnia!
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Hej dziewczęta;-)a u nas chmurki słońce przykrywają, wygląda na to, ze dziś może pokropić. Widzę, że u was same przyjemności: fryzjer, solarium, wizyta teściowej, a ja dziś wieczorem do dentysty
mysia23
mama dwójeczki
Hej dziewczęta;-)a u nas chmurki słońce przykrywają, wygląda na to, ze dziś może pokropić. Widzę, że u was same przyjemności: fryzjer, solarium, wizyta teściowej, a ja dziś wieczorem do dentysty
Miśka, może nie będzie tak źle....pomyśl o tym pozytywnie..
Widzę, że im więcej słońca, tym więcej pozytywnych nastrojów....ale to chyba prawda, ze słonko dużo nam daje, mnie latem jakoś trudniej podłamać, walczę wtedy jak lew - letni znak zodiaku...;-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Wiem, że nie będzie źle, bo dziś powinno obyć się bez bólu, babka będzie kończyła mi 6. Dzięki Oliwia za słowa pociechy
jakie ciepło jakie słońce?? zimno jak w psiarni i wieje i chmury bleeee
ja ostatnio nie mam wogóle czasu bo:
1. szukam pracy
2. Izka chodzi do przedszkola co mi rozpierdziela cały dzień
3. przyjechał chrzestny Pysi z Holandii i się widzimy non stop bo tęskni za małą
4. monsz umiera z boleści wrzodowo-nadżerkowych i mam z nim więcej roboty niż z dziećmi
5. Pyś nadal kaszle brzydko - dziś wizyta u laryngologa - pediatry, a nuż coś wymyśli
uff chyba tyla ;-)
pozdrawiam i lecę sprzątnąć łazienkę bo mi się tam niedługo jakieś robale zalęgną ;-)
ja ostatnio nie mam wogóle czasu bo:
1. szukam pracy
2. Izka chodzi do przedszkola co mi rozpierdziela cały dzień
3. przyjechał chrzestny Pysi z Holandii i się widzimy non stop bo tęskni za małą
4. monsz umiera z boleści wrzodowo-nadżerkowych i mam z nim więcej roboty niż z dziećmi
5. Pyś nadal kaszle brzydko - dziś wizyta u laryngologa - pediatry, a nuż coś wymyśli
uff chyba tyla ;-)
pozdrawiam i lecę sprzątnąć łazienkę bo mi się tam niedługo jakieś robale zalęgną ;-)
Obiecałam kiedyś zdjęcia kuchni, wreszcie się zebrałam i popstrykałam fotki (ale się nie śmiejcie, bo to nie żadna super kuchnia, tylko maleńka klitka, gdzie trzeba zmieścić szafki, lodówkę, zmywarkę, kuchenkę i inne pierdoły
Przy wejściu stoi zabudowana lodówka z zamrażarką, a obok słupek z piekarnikiem i mikrofalą
za słupkiem wnęka z wysuwanymi wieszakami na ściereczki i panel gazowy a pod nim szuflady na gary
nad panelem gazowym okap i szafki wiszące
dalej zlew
a potem zakręt i okno a pod nim szafki dolne i zmywarka
za oknem nad zmywarką słupek
na suficie lampa (też samodzielnie zmontowana przez Tomka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
i rozwiązania ułatwiające życie:
wysuwana szafka spod zlewu, żeby nie trzeba było nurkować
i uchylnie otwierany kosz na śmieci - bardzo wygodna rzecz
Pawlacze nad słupkiem z lodówką i piekarnikiem też mają tak wysuwane szafki, jak ta szuflada pod zlewem - inaczej byśmy nie dosięgli do dna szafki, bo jest głęboka
Przy wejściu stoi zabudowana lodówka z zamrażarką, a obok słupek z piekarnikiem i mikrofalą
za słupkiem wnęka z wysuwanymi wieszakami na ściereczki i panel gazowy a pod nim szuflady na gary
nad panelem gazowym okap i szafki wiszące
dalej zlew
a potem zakręt i okno a pod nim szafki dolne i zmywarka
za oknem nad zmywarką słupek
na suficie lampa (też samodzielnie zmontowana przez Tomka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
i rozwiązania ułatwiające życie:
wysuwana szafka spod zlewu, żeby nie trzeba było nurkować
i uchylnie otwierany kosz na śmieci - bardzo wygodna rzecz
Pawlacze nad słupkiem z lodówką i piekarnikiem też mają tak wysuwane szafki, jak ta szuflada pod zlewem - inaczej byśmy nie dosięgli do dna szafki, bo jest głęboka
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Kasiad kuchnia super wygląda i mebelki sliczne:-), podoba mi sie taki kolor i swietne te blaty
a wiem jakie te kuchnie w blokach maleńkie, mieszkalismy w bloku prawie 20lat i zawsze był problem pomiścic sie w kuchni ze wszystkim, a widze, ze bardzo funkcjonalnie wszystko rozplanowaliscie
a wiem jakie te kuchnie w blokach maleńkie, mieszkalismy w bloku prawie 20lat i zawsze był problem pomiścic sie w kuchni ze wszystkim, a widze, ze bardzo funkcjonalnie wszystko rozplanowaliscie