reklama
Ja uzywam tabletek Calgonitu,zdarzalo mi sie uzywac tez Somatu.
ja też ale wolę Calgonit
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam pozna pora.
U nas od kilku dni prawdziwe lato- temp. powyzej 20 stopni. Milena buszuje w dzien w ogrodzie, a ja za nia latam.
U nas od kilku dni prawdziwe lato- temp. powyzej 20 stopni. Milena buszuje w dzien w ogrodzie, a ja za nia latam.
Joanna73
uzależniona od BB
Witam nie było mnie ale jak mąż na urlopie to zawsze coś wymyśli Poza tym mamy tzw biały tydzień i chodzimy z Wojtkiem ja dziś idę do mamy na imieniny z dziewczynkami na Stanisławy byle tylko nie padało Zuzia w końcu doczekala się roweru większego i wychodzimy codziennie na plac i sie uczy i zapoznaje z rowerm Gabi lubi biegać za piłką a Wojtek zawsze jakiegoś kolegę spotyka Moje sampoczucie w porządku .Miłego dnia kobietki
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
i ja witam sie jak nad wyraz porannie jak dla mnie (wczesnie wczoraj poszlysmy spac z LAila no to wczesnie wstalysmy;-)). wczoraj dostalam powera i wymylam okna w kuchni i pokoju, zostaje drugi pokoj na kolejnego powera;-)
w poludnie ide do fryzjera, trzymajcie kciuki bo ide do tej kobiety pierwszy raz i nie wiem czego oczekiwac
milego dnia laseczki!!!!!!!!!
w poludnie ide do fryzjera, trzymajcie kciuki bo ide do tej kobiety pierwszy raz i nie wiem czego oczekiwac
milego dnia laseczki!!!!!!!!!
reklama
mysia23
mama dwójeczki
I ja sie witam!!!
Dzis znowu szalony dzień... Niezłe tempo narzuciliśmy...
Zakupy, imieniny teścia, spotkanie z przyjaciółmi, którzy przyjechali z Walii,
poza tym jeszcze kuchnia i łazienka do generalnego sprzątania zostały i można sie wprowadzać...
tyle, ze nie wiem jak tam Tomo ze swoimi robotami.......
no ale juz tuz tuż...
pogoda super, słonko, cieplutko...może to juz lato
ufff..moze wreszcie w tym roku czereśni pojem...bo ostatnio przez 2 lata obmarzały kwiatki