reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej BB-babeczki.Coś nieciekawie sie czuje dziś.
Myślałam,ze męza zastrzele,włączył mu sie budzik rano i Kuba wstał o 6.00.Chyba powinnam go(tzn.męża)teraz obudzić ,by sie Kubalińskim zajoł...:baffled::baffled:

reklama
i ja witam Gabrysia zaczęła kaszlec szczekająco :szok: i nie będzie znowu szczepiena i wybieramy sie do lekarza im wcześniej tym lepiej bo od czwartku lekarza nie uświadczy się :-( a tu komunia w niedzielę Milego dnia kobietki:-D

Witam! U nas słonecznie od rana, będzie znowu piękny dzień :-)

Rozalka, też bym się wściekła, zwłaszcza, że Oli, jak się sama nie obudzi rano, tylko zostanie obudzona, to nieźle daje w kość, jest straaaszna maruda.
Joanna, zdrówka dla Gabrysi,niedobry moment wybrała sobie na chorowanie :no:

Witam! :-)

Rozalka, też bym się wściekła, zwłaszcza, że Oli, jak się sama nie obudzi rano, tylko zostanie obudzona, to nieźle daje w kość, jest straaaszna maruda.
No i tak było,o byle co pisk i krzyk(teraz zasnoł).Więc jak już myślałam,że wybuchne,to zaniosłam go do sypialni i kazałam Kubulę mężowi pilnować.No i pięknie sie nim zajoł,a ja odsapnęłam i teraz kawusie piję już w lepszym nastroju.:tak:

I ja sie z wami witam:-)
Pgoda u nas taka bleeeeeeeee pochmurno i deszczowo ale cieplo:tak:
Jacki chora takze do szkoly nieszla i sobie pospalam do 8:-)

I ja sie z wami witam:-)
Pgoda u nas taka bleeeeeeeee pochmurno i deszczowo ale cieplo:tak:
Jacki chora takze do szkoly nieszla i sobie pospalam do 8:-)
Jeju znowu chorótka Twoja córa:baffled:,musisz koniecznie do Polski przyjechać,by zmienić klimat:-DNo i z nami sie spotkać:-D
U nas słonecznie i cieplutko dziś.

Lutowe Mamy!! Pomocy!! Rozrzućcie sieci!!
Szukam mieszkania do wynajęcia!!
Mieszkam obecnie w Warszawie na Mokotowie dolnym (tam mam uczelnie). Właściciel mieszkania chce, żebyśmy opuścili lokum do końca czerwca. Jest stary , czuje się już słabo i chce wrócić na swoje stare śmieci (w przenośni i w sensie dosłownym:sorry2:). Więc rozrzucam sieci gdzie się da, może ktoś ma informację, że ktoś chce wynająć mieszkanie (interesuja nas 2 pokoje, nawet nieduze i kwota do 1300 zł, Mokotów, Ochota, Śródmieście). (Teraz płacimy 800 razem z czynszem).

ROZRZUĆCIE SIECI KOBIETY, POPYTAJCIE,PLIS.
Z małym dzieckiem kiepsko coś znaleźć, już próbowaliśmy się wcześniej gdzieś przeprowadzić. Jak tylko ktoś słyszał, że jest dzidzia, to mówił, nie, nie, z dzieckiem nie.

Z góry dzięki!

Hej BB-babeczki.Coś nieciekawie sie czuje dziś.
Myślałam,ze męza zastrzele,włączył mu sie budzik rano i Kuba wstał o 6.00.Chyba powinnam go(tzn.męża)teraz obudzić ,by sie Kubalińskim zajoł...:baffled::baffled:

ja bym tak zrobiła...poważnie...jak kiedyś Tomo tak zrobił to od razu musiał wstać...teraz sie nie zapomina o przyciszeniu budzika...

reklama
Do góry