reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
dziewczyny troszkę słoneczka wam, przesyłam na lepsze samopoczucie
sloneczko.gif

a ja dziś mega zmęczona zaraz uciekam spać bo oczy mi się zamykają a główka kiwa:rofl2:

Witam z rańca :-) Coś ostatnio wcześnie się budzę, kiedyś mogłam spać do 9-10 a teraz często się budzę po 6. Moja rodzina chrapie, a ja chyba uszykuję coś na śniadanie.

Dla wszystkich zdołowanych piszę na pocieszenie, że niedługo wyjdzie słońce już na stałe i smutaski odejdą w zapomnienie :tak: Sama też już mam dosyć tej szarugi.

Hej dziewuszki,przez weekend byłam odcięta od neta,bo mąż formatował kompa.Wczoraj cały dzień po za domem ,ale było super.Wprawdzie trochę wiało,ale słonko wyszło.:tak:

Witam, kochane!!

ja juz w pracy, zjadlam sniadanko i teraz troche tu pobuszuje. poki pani S nie ma;-)

fatalnie sie dzis czuje, spalam 2 godziny, ale to na innym watku.

jak ktos robi kawe to poprosze z mlekiem i bez cukru. albo po irlandzku najlepiej na poczatek dnia:-D

Czesc Dziewczyny:tak::-)

U nas sloneczko od rana wyglada przez chmurki, zapowiada sie calkiem ladny dzien.....
fajnie lil kate masz ze mozez choc czasami zajrzec tu z pracy:sorry2:ja po mimo ze mam neta <musi byc> to nie moge bo mamy jakis smieszny system zalozony ze nie ma zwyklych stron, tylko takie do pracy:baffled::-pczaicie o co mi chodzi??:-D:laugh2:

reklama
witam i ja:tak:

slonka nie ma...ale moze wyjdzie, my juz po sniadanku Zosia śpi, a ja chyba troszku poćwiczę...wlasnie sobie pomyslałam ze wrocę do jogi...chyba leiej sie czulam jak cwiczylam:tak:

Do góry