reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Bardzo fajne zjęcia Mysia-czekamy na jeszcze.
Przyjemna łazienka:-)i ma okno:-)
A ja marze o tym zeby miec okno w łazience:blink:

reklama
Rozalka to takie smutne....................

MYSIA widac ze domek fajowy!!!! lazienka juz cudo!!!!!!!!!!

i ja tez zazdroszcze:tak: piekny domek :tak:ZAZDROSZCZE!! i jaki widok z okna:sorry2:

ja niestety nie bede budowac, za to wlasnie szukam gotowca do kupienia.

wymyslilam ze wezmiemy kredyt, a czesc raty bedziemy splacac za wynajem naszego M

tylko kiedy to sie uda:-(

a ja Was dopiero witam jakos dochodzę do siebie z Waszą pomoca czytałam wszystko ale nie mialam ochoty pisac dopiero teraz :tak: chcialabym Wam podziekować mysia susu madzi i wszystkim kobitkom nie wiem mam jezcze trochę dola ale nie tak jak wczesniej Przyjaciólka przywiozla mi stos książek bo jak dzwoniła to zauważyła ,ze ze mna nie w porządku przywiozla też ciacho i dobrą kawę pogadalyśmy trochę pomilczałyśmy wyplakalam jej sie w rękawek i troszku lzej

Mysiu, chata prezsliczna nawet teraz kiedy nie jest jescze wykonczona.......lazienka super...bardzo podobaja mi sie taka kolorystyka...tez chce lazienke w brazach.....tylko kiedy to bedzie...musze troszke poczekac......

Rozalka strasznie mi przykro....i smutnoo......:-:)-(

Mysia, ale szykują Ci się salony :szok: Piękne przestrzenie :tak:
Łazienka bardzo mi się podoba :tak:

Rozalka, przykro mi bardzo. U nas podobny smutny przypadek, dziś w drodze do szkoły zabił się kolega z technikum mojego Damiana, miał 19 lat, jechał ze starszym bratem, oboje zginęli :-( Nie znałam chłopaka, ale podobno dobry i mądry chłopak.

reklama
Do góry