reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Mysia, ale fajny dom!!!! Jejku, jak ja Ci zazdroszcze. Wspaniale sie prezentuja te pomieszczenia.
i ja tez zazdroszcze piekny domek ZAZDROSZCZE!! i jaki widok z okna
ja niestety nie bede budowac, za to wlasnie szukam gotowca do kupienia.
wymyslilam ze wezmiemy kredyt, a czesc raty bedziemy splacac za wynajem naszego M
tylko kiedy to sie uda:-(
ja niestety nie bede budowac, za to wlasnie szukam gotowca do kupienia.
wymyslilam ze wezmiemy kredyt, a czesc raty bedziemy splacac za wynajem naszego M
tylko kiedy to sie uda:-(
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mysia, ale fajny dom!!!! Jejku, jak ja Ci zazdroszcze. Wspaniale sie prezentuja te pomieszczenia.
Joanna73
uzależniona od BB
a ja Was dopiero witam jakos dochodzę do siebie z Waszą pomoca czytałam wszystko ale nie mialam ochoty pisac dopiero teraz chcialabym Wam podziekować mysia susu madzi i wszystkim kobitkom nie wiem mam jezcze trochę dola ale nie tak jak wczesniej Przyjaciólka przywiozla mi stos książek bo jak dzwoniła to zauważyła ,ze ze mna nie w porządku przywiozla też ciacho i dobrą kawę pogadalyśmy trochę pomilczałyśmy wyplakalam jej sie w rękawek i troszku lzej
Mysiu, chata prezsliczna nawet teraz kiedy nie jest jescze wykonczona.......lazienka super...bardzo podobaja mi sie taka kolorystyka...tez chce lazienke w brazach.....tylko kiedy to bedzie...musze troszke poczekac......
Rozalka strasznie mi przykro....i smutnoo......:--(
Rozalka strasznie mi przykro....i smutnoo......:--(
Mysia, ale szykują Ci się salony Piękne przestrzenie
Łazienka bardzo mi się podoba
Rozalka, przykro mi bardzo. U nas podobny smutny przypadek, dziś w drodze do szkoły zabił się kolega z technikum mojego Damiana, miał 19 lat, jechał ze starszym bratem, oboje zginęli :-( Nie znałam chłopaka, ale podobno dobry i mądry chłopak.
Łazienka bardzo mi się podoba
Rozalka, przykro mi bardzo. U nas podobny smutny przypadek, dziś w drodze do szkoły zabił się kolega z technikum mojego Damiana, miał 19 lat, jechał ze starszym bratem, oboje zginęli :-( Nie znałam chłopaka, ale podobno dobry i mądry chłopak.
reklama