reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Tycia dzieki za zaproszenie do NK a co do H&M to ja tez zawsze widze mase dla dziewczynek a dla chlopakow wiecznie to samo wisi ale pewnie to dlatego bo ja zawsze to ogladam a dziewczynki sporadycznie

ale kupilam szymkowi krotkie spodenki i polo taki kompecik ze Snoopym pozniej powklejam wszystkie zalegle foty skoro lubicie ogladac

teraz jestem na etapie poszukiwania tablicy do powieszenia na scianie takiej aby mozna na niej malowac kreda i przyklejac magnesy jedna znalazlam na allegro 120x70 czy jakos tak 170zł ale musze w hurtowni zobaczyc moze taniej jest i zwiesze szymkowi bo juz mamy tyle magnesow ze nie ma gdzie tego trzymac a jedyne miejsce to pralka.

o rany ja tu o zakupach a to nei ten watek - cholipa sorry

mialam napisac tak:

SPOTKAL KATAR KAROLINE A PSIK :( chyba wczorajszy monciak mi zaszkodzil

teraz jestem na etapie poszukiwania tablicy do powieszenia na scianie takiej aby mozna na niej malowac kreda i przyklejac magnesy jedna znalazlam na allegro 120x70 czy jakos tak 170zł ale musze w hurtowni zobaczyc moze taniej jest i zwiesze szymkowi bo juz mamy tyle magnesow ze nie ma gdzie tego trzymac a jedyne miejsce to pralka.

o rany ja tu o zakupach a to nei ten watek - cholipa sorry

mialam napisac tak:

SPOTKAL KATAR KAROLINE A PSIK :( chyba wczorajszy monciak mi zaszkodzil

karola ja wysłałam do danonka kody kreskowe i dostałam tablice na magnesy...był taki konkurs...ale powiem ci, że Filip i tak woli j na podłodze, ani lodówka ani tablica mu nie pasują...a do malowania to mam taką fajną po siostrze, ale on nie ma jeszcze ochoty po niej mazać

ktoś ma ochotę na dobrą kawę? ;-)
ja...dziś mam właśnie ochotę na mocna i dobrą kawe

reklama
Do góry