reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja tez tu siedze a za gdozine mam byc w miescie bo sie umowilam z kolezanką :/
a tu jeszcze ubrac siebie i Zosie...nawet juz nie sprzatam...to zmykam pojawie sie dopiero poznyem popludniem...papap
milego dzionka dziewczyny!
a tu jeszcze ubrac siebie i Zosie...nawet juz nie sprzatam...to zmykam pojawie sie dopiero poznyem popludniem...papap
milego dzionka dziewczyny!
mysia23
mama dwójeczki
powodzenia !!!!! kopniak na szczescie.
Madzia od nas tez!!!
U mnie brzydka pogoda bleeeeee pada i pada
u mnie słoneczko
a ja najpierw Emilke uśpie potem posprzątam rozwiesze pranie i jak wstanie pójdziemy na spacer najchętniej bym pojechała w odwiedziny do siostry ale boję się że będzie padać bo pogoda taka zmienna że nic nie wiadomo a mam godz-półtorej jazdy autobusem z przesiadkami
Trzymamy kciuki !!! :-)
powodzenia !!!!! kopniak na szczescie.
i odemnie równiez
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas zapowiada sie sloneczny, piekny dzien. Juz teraz wszystko tonie w sloncu.
Joanna73
uzależniona od BB
A MNIE DOPADłO CHORóBSKO LEDWO łAżE I ze spaceru nici Starsze dzieci muszą zając sie Gabi idę bo ledwo siedzę katar nie daje żyć kości łamią :-(pa
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Zakupy muszę porobić i do apteki,jak co miesiąc zostawic stówkę(maście i kremiki)Kurde, czemu to wszystko takie drogie.My jakoś dajemy radę,ale znam dziewczynę,co z zasiłków żyje(mąż ją zostawił)i jej dziecko też ma skazę,a na dobre maści nie może sobie pozwolić.Z resztą podobnie na Sinlac.
a próbowałaś z tą gliceryną?? ja od miesiaca juz nie stosuję nic oprócz gliceryny (tylko na buźkę krem Allerco) i efekty są naprawdę super, może spróbuj, buteleczka kosztuje ok 3-4zł i jest bardzo wydajna, ja dopiero dzis jadę kupic drugą...