reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
rozalka my juz tak chyba codzien witamy watek co:-D:-D:-D
ale jutro zamierzam pospac do 8 Kryzsiek ma wolne to wstanie rano
Prawda,ale miło z Tobą popisać .Nasze Bąble ranne ptaszki,nie nudziły by sie rano razem:-D:-D:-DDobrze masz,że mąż wstanie,a Tobie da pospać.Choć ja sie juz przyzwyczaiłam i nie narzekam.:tak:

a ja sie nie moge przyzwyczaic:baffled:chociaz nie pamietam juz kiedy wstali chociaż po 7:-p ja lubie sobie pospac natomiast moj mąż zalicza sie tez do rannych ptaszków:tak:wiec dla niego wstac rano to nie problem;-)

Witam wszystkich:-)
Dzieci daly dzisiaj pospac do 8.05:-)
Mam nadzieje ze ze sarka wszystko wporzadku i jest lepiej niz wczoraj.

Witam wszystkich i każdą kobietkę z osobna AGA mam nadzieję ze Sarcia lepiej się czuje .Ja wstałam dzis o 6.30 otworzyłam oczy stwierdziłam ,ze jeszcze mogę poleżeć bo dzieci nie idą do szkoly .Parę minut po 7 zrobilam kaszkę Gabrysi i jeszcze leżelismy do 8 także nieżle Zagonilam dzieciaki do ścielenia łóżek i żeby sobie zrobily śniadanie .Ja wybylam na targ po zakupy bo mial być gulasz ale dzieciom lepiej smakuja zupy Gulasz zrobię tez ale na jutro .Tyle na razie miłego dnia :-D:tak:

reklama
hej
w nocy 39.2 i majaczenie:baffled:
spuchniete oczka i zaropiałe
dzis charczy jeszcze bardziej i leci je woda z nosa
ma odruch wymiotny i nie kaszleeee
mam wrazenie(pierwszy raz;-)) ,ze boli ja ucho prawe..........
czyli norma :baffled:

jade dzis na pogotowie i na laryngologie ....odebrałam wczoraj wypis :rofl2: i zobaczyłam wyniki małej:szok::-(
zaniepokoił mnie wynik moczu:baffled:
i ilosc leukocytów(a kwasochłonych miała 0:crazy::baffled: - a miała pokrzywke.........?)
postaram sie informowac ale wybaczcie jesli nie odpisuje odrazu:rofl2:
mała ryczy , marudzi teraz akurat piszczy bo nie zwracam na nia uwagi
pozdrawiam

Do góry