reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Witam ;-) szaro buro i nic mi się nie chce .Nie wiecie kiedy mnie leń opuści? bo nic mi sie nie chce a najgorsze to to ..,że jutro jestem cały dzień z dziećmi bo mąż idzie do pracy od 6-23 Powinnam się już przyzwyczaić ale nie mogę Mimo wszystko miłego dnia :-)
U nas tez brzydko na dworku......strasznie bedzie mi sie dluzylo dzisiaj w pracy...bede sama i do tego ta pogoda....buuu/.....ale co tam poczytam chociaz ksiazke'' miedzy klientami''
A przyjde do domu i musze prasowac koszule, spodnice, przyszykowac wszystko na jutro.....ach i jeszcze do spowiedzi musze isc wieczorem
a jutro od rana fryzjer.....kapiel i pozniej zaaaabawaaa
JUZ MI SIE CHCE....
A przyjde do domu i musze prasowac koszule, spodnice, przyszykowac wszystko na jutro.....ach i jeszcze do spowiedzi musze isc wieczorem
a jutro od rana fryzjer.....kapiel i pozniej zaaaabawaaa
JUZ MI SIE CHCE....
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Oj jak ci zazdroszcze juz posprzatane a umnie nadal....Dobra babeczki,posprzątane,poprane,Kuba sie budzi i spadamy na spacerek.
Wieczorem goście,wiec pewnie do juterka....albo do popołudnia,jak mąż mi da wejśc na BB
Pa!
O słonko wyszło,oby na dłużej...
Joanna73
uzależniona od BB
A mnie sie nie chce sprzątac nie jest jeszcze tragicznie i ma przyjśc koleżanka z dziećmi o 16 także posprzątam z dziećmi wieczorem ;-)
reklama
agusia9915
Matka wariatka
witamWitam i o zdrowie pytam.
jak pytasz to mowie:-(
mała ma juz 38.4 C i własnie sobie kichneła:-(
płacz i marudzenie