Cześć babencje:-) Dawno was nie widziałam;-):-) Jakoś tak zleciało. Misio ostatnio mniej spał, to w dzień byłam bez szans na bb, a wieczorami Jarek ma monopol na komputer Wczoraj była taka pogoda, że siedzieliśmy na placu zabaw 2 razy po ok godzinę, tylko Michałek miał problem decyzyjny - jedno okrążenie na karuzeli i pokazuje, że chce na zjeżdżalnię, 2 zjazdy i powrót na karuzelę - i tak ze 40 minut A od karuzeli do zjeżdżalni jest ze 40 m, więc nieźle się nadreptałMyślałam, że dziś powtórzymy, ale jak zaczęło słońce wychodzić, to dziecko mi padło, a potem ja do pracy, więc chyba, że z babcią wyjdzie
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
hej dziewczyny:-) no mnie tez kilka dni nie było na BB i chyba juz nie dam rady nadrobic zaleglości w czytaniu wątkówtyle tego napisałyście my kolejny dzien zmagamy sie z anginą ropną u Huberta - w koncu i nas dopadło choróbsko, chociaż tak dzielnie sie broniliśmy przez 14 miesięcy...:-(zaczęło się w piatek wymiotami po kaszce, potem wysoka temperatura 39st, w niedzielę było najgorzej bo temperatura skoczyła nawet do 39,5 i podawalismy relanium:-(no i od niedzieli niestety antybiotyk domięśniowo, nie dało sie uniknąc... jestem ogólnie wykonczona, dzisiaj naszczescie bez temperatury:-)
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
Dożo zdrówka dla Hubercika :-)
Witam wszystkich
u nas dziś pięknie,słonko świeci,cieplutko
wyspałam się na maxa
my też pewnie cały dzień spędzimy na dworze,ale na razie Maciuś śpi:-)
miłego dnia dziewczyny:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Witam wszystkich
u nas dziś pięknie,słonko świeci,cieplutko
wyspałam się na maxa
my też pewnie cały dzień spędzimy na dworze,ale na razie Maciuś śpi:-)
miłego dnia dziewczyny:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Zdrówka dla Hubercika
My też już po mini spacerku, samochodem;-) Byłam złożyć podanie, CV i inne papiery do pracy. Rozmawiałam z dyrektorką i jeśli to nie żart prima aprilisowy to od września mam pracę w nowej szkole niedaleko mojego domku:-), co porawda w niepełnym wymiarze, bo jakieś 15 h się może uzbiera, ale za rok dojdą kolejne klasy i byłoby super. Na 100% będę wiedziała dopiero za miesiąc, trzymajcie kciuki
My też już po mini spacerku, samochodem;-) Byłam złożyć podanie, CV i inne papiery do pracy. Rozmawiałam z dyrektorką i jeśli to nie żart prima aprilisowy to od września mam pracę w nowej szkole niedaleko mojego domku:-), co porawda w niepełnym wymiarze, bo jakieś 15 h się może uzbiera, ale za rok dojdą kolejne klasy i byłoby super. Na 100% będę wiedziała dopiero za miesiąc, trzymajcie kciuki
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Miśka to trzymam kciuki żeby się udało z ta pracą!!
u nas dzis cudna pogoda, no ale niestety jestesmy przez choróbsko uziemieni w domciu...
u nas dzis cudna pogoda, no ale niestety jestesmy przez choróbsko uziemieni w domciu...
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Duzo zdrowia dla Huberta.
Miska, trzymam kciuki.
A poza tym witam serdecznie i slonecznie (chociaz u nas strasznie wieje). Zaraz zrobie sobie kawusie.:-):-):-)
Miska, trzymam kciuki.
A poza tym witam serdecznie i slonecznie (chociaz u nas strasznie wieje). Zaraz zrobie sobie kawusie.:-):-):-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Dzięki dziewczyny za kciuki:-), z moją i waszą nadzieją będzie mi raźniej
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
pamietacie jak swojego czasu pisalysmy o naklejach na sciane i wtedy kupilam takie motyle ( bo sama bym ich nigdy w zyciu nie wyciela) no i wczoraj juz je przykleilam na sciane w kuchni pozniej wkleje foto jak dla mnie petarda i teraz kupie cos do sypialni.
polecam kazdej tak ogromnie utalentowanej" artystycznie" jak ja - mega prostackie.
spadam mierzyc karnisz musze zmienic firane w pokoju bo ta wydaje mi sie zbyt ciemna musze cos bardziej wycietego poszukac.
polecam kazdej tak ogromnie utalentowanej" artystycznie" jak ja - mega prostackie.
spadam mierzyc karnisz musze zmienic firane w pokoju bo ta wydaje mi sie zbyt ciemna musze cos bardziej wycietego poszukac.