reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Cześć babencje:-) Dawno was nie widziałam;-):-) Jakoś tak zleciało. Misio ostatnio mniej spał, to w dzień byłam bez szans na bb, a wieczorami Jarek ma monopol na komputer:-p Wczoraj była taka pogoda, że siedzieliśmy na placu zabaw 2 razy po ok godzinę, tylko Michałek miał problem decyzyjny - jedno okrążenie na karuzeli i pokazuje, że chce na zjeżdżalnię, 2 zjazdy i powrót na karuzelę - i tak ze 40 minut:-p:laugh2: A od karuzeli do zjeżdżalni jest ze 40 m, więc nieźle się nadreptał:tak:Myślałam, że dziś powtórzymy, ale jak zaczęło słońce wychodzić, to dziecko mi padło, a potem ja do pracy, więc chyba, że z babcią wyjdzie

reklama
hej dziewczyny:-) no mnie tez kilka dni nie było na BB i chyba juz nie dam rady nadrobic zaleglości w czytaniu wątków:sorry2:tyle tego napisałyście:szok: my kolejny dzien zmagamy sie z anginą ropną u Huberta - w koncu i nas dopadło choróbsko, chociaż tak dzielnie sie broniliśmy przez 14 miesięcy...:-(zaczęło się w piatek wymiotami po kaszce, potem wysoka temperatura 39st, w niedzielę było najgorzej bo temperatura skoczyła nawet do 39,5 i podawalismy relanium:-(no i od niedzieli niestety antybiotyk domięśniowo, nie dało sie uniknąc...:wściekła/y: jestem ogólnie wykonczona, dzisiaj naszczescie bez temperatury:-)

Dożo zdrówka dla Hubercika :-)
Witam wszystkich :tak:
u nas dziś pięknie,słonko świeci,cieplutko:happy:
wyspałam się na maxa:blink::rofl2:
my też pewnie cały dzień spędzimy na dworze,ale na razie Maciuś śpi:tak::-)
miłego dnia dziewczyny:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Zdrówka dla Hubercika:tak:

My też już po mini spacerku, samochodem;-) Byłam złożyć podanie, CV i inne papiery do pracy. Rozmawiałam z dyrektorką i jeśli to nie żart prima aprilisowy to od września mam pracę w nowej szkole niedaleko mojego domku:-), co porawda w niepełnym wymiarze, bo jakieś 15 h się może uzbiera, ale za rok dojdą kolejne klasy i byłoby super. Na 100% będę wiedziała dopiero za miesiąc, trzymajcie kciuki:tak:

Duzo zdrowia dla Huberta.
Miska, trzymam kciuki.

A poza tym witam serdecznie i slonecznie (chociaz u nas strasznie wieje). Zaraz zrobie sobie kawusie.:-):-):-)

Ale wy potraficie naskrobać przez 24h...hohoh

WITAJCIE!!!! U nas słonko i pięknie...no i zmykam anie powiesić....

Zdrówka dla Hubercika

Miśka będzie dobrze, trzymam kciuki!!!!

reklama
pamietacie jak swojego czasu pisalysmy o naklejach na sciane i wtedy kupilam takie motyle ( bo sama bym ich nigdy w zyciu nie wyciela) no i wczoraj juz je przykleilam na sciane w kuchni pozniej wkleje foto jak dla mnie petarda i teraz kupie cos do sypialni.

polecam kazdej tak ogromnie utalentowanej" artystycznie" jak ja - mega prostackie.:-D

spadam mierzyc karnisz musze zmienic firane w pokoju bo ta wydaje mi sie zbyt ciemna musze cos bardziej wycietego poszukac.

Do góry