reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ciiiiiiiii nie czepiajmy sie ;-) nononoMialas dostep,nie moja wina,ze PW nie czytasz...;-)
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
karola nie mam dostępu,ale dziewczyny już mi to kiedyś wyjaśniły :-)i czekam cierpliwie ty też się doczekasz;-)agata24 ty pewnie nie masz wejscia do nich na te plotkarskie spotkania ;-) i jest nas dwie - albo tylko ja nie mam zostalam na marginesie
Karola spokojniei co i to juz koniec jedna szansa i klops ide bo szimie wstal
Co jakiś czas jest głosowanie za przyjęciem nowych członkiń do naszego babskiego sabatu
reklama
Beznadziejnie To przedszkole, w którym byłam jest prywatne i uważane za jedno z najlepszych u nas w mieście. Pan dyrektor mi oznajmił, że robił zapisy na późniejsze lata, ale to zawiesił, bo zrobił się istny jubel, na ten rok on ma już 140 osób zapisanych, a miejsc jest bodajże 40. Dowiedział się, że ludzie się zapisują do kilku przedszkoli jednocześnie. Kazał mi przyjść we wrześniu, jak już ruszy tegoroczny nabór, powiedział, że wtedy może coś się wyklaruje i wznowi zapisy. Powiedział również, że skoro dziecko nie będzie miało jeszcze 3 lat skończonych, to lepiej zapisać do żłobka (jest obok, mój zakład pracy się mieści w jego budynku) a potem w trakcie roku może się uda przenieść. Ale jak ma się udać, jak tyle chętnych. W ciągu roku chyba ludzie nie rezygnują z przedszkoli, prawdaKasiad i jak tam sytuacja w przedszkolu u was wygląda
W każdym razie w poniedziałek skoczę do żłobka, mam nadzieję, że tam nie będzie problemów, bo w końcu dyrektorka mnie zna, mijamy się w pracy na korytarzu i zapiszę do niego Oliwkę na ten rok 2009/2010, trudno. Ale zdecydowanie wolałabym, żeby poszła do przedszkola już we wrześniu 2009.