wciągające te BBObydwie czytałam i polecam jakoś nie mogę Was opuścić ;-)
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A ja właśnie porzyczyłam i zamierzam czytać.
coś linki nie chca mi sie wklejac.
"Łzy królowej Saby"
[URL="http://www.kkkk.pl/autor,4968.html"]Khadija al-Salami
coś linki nie chca mi sie wklejac.
"Łzy królowej Saby"
[URL="http://www.kkkk.pl/autor,4968.html"]Khadija al-Salami
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja takim molem książkowym byłam dopóki nie zaczęłam nałogowo przesiadywać przy kompie
Ale jeśli jakaś książka mi się spodoba, to MUSZĘ ją mieć, to taki mój niegroźny nałóg.
Kiedyś kupowałam masę książek, nazbierałam ich już tak dużo, że nie mam ich gdzie trzymać... pewnie będzie ich już ponad 900.
Lubię czytać popularnonaukowe i historyczne, z beletrystyki to raczej klasyka... największe wrażenie zrobiły na mnie......
Ale jeśli jakaś książka mi się spodoba, to MUSZĘ ją mieć, to taki mój niegroźny nałóg.
Kiedyś kupowałam masę książek, nazbierałam ich już tak dużo, że nie mam ich gdzie trzymać... pewnie będzie ich już ponad 900.
Lubię czytać popularnonaukowe i historyczne, z beletrystyki to raczej klasyka... największe wrażenie zrobiły na mnie......
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Mistrz i Małgorzata - Bułhakowa
Zbrodnia i kara (ogólnie uwielbiam rosyjskich pisarzy - Dostojewski, Bułhakow, Gogol, Bułyczow, Tołstoj, Jerofiejew)
Nieznośna lekkość bytu - Milana Kundery
Wahadło Faucaulta - Umberto Eco
Gra w klasy - Julio Cortazar
Zbrodnia i kara (ogólnie uwielbiam rosyjskich pisarzy - Dostojewski, Bułhakow, Gogol, Bułyczow, Tołstoj, Jerofiejew)
Nieznośna lekkość bytu - Milana Kundery
Wahadło Faucaulta - Umberto Eco
Gra w klasy - Julio Cortazar
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Akwarium (i inne) - Wiktora Suworowa
Rękopis znaleziony w Saragossie - Jan Potocki
Wilk stepowy - Hermann Hesse
.......ojjj dłuuugo by wymieniać ))
Z polskich pisarzy lubię czytać Łysiaka i Kapuścińskiego.
A z bardziej rozrywkowych lekturek bardzo podoba mi się seria Świat Dysku Terrego Pratchetta.
Aaa... jeszcze polecam NO LOGO Naomi Klein (biblia antyglobalistów)
A teraz czytam.... JĘZYK DWULATKA
Rękopis znaleziony w Saragossie - Jan Potocki
Wilk stepowy - Hermann Hesse
.......ojjj dłuuugo by wymieniać ))
Z polskich pisarzy lubię czytać Łysiaka i Kapuścińskiego.
A z bardziej rozrywkowych lekturek bardzo podoba mi się seria Świat Dysku Terrego Pratchetta.
Aaa... jeszcze polecam NO LOGO Naomi Klein (biblia antyglobalistów)
A teraz czytam.... JĘZYK DWULATKA
mysia23
mama dwójeczki
Rozumiem,ze mogę skorzystać z ulgi.Ale ,czy ja doliczam ten zwrot do dochodu za ten rok,czy zeszły?Chodzi o to,że jak dochód za rok 2007 przekroczy 504 zł. na osobę,to cofaja wszelkie zasiłki.I niektórym ludziom sie nie opłaca korzystać z tej ulgi.Za tamten rok nasz dochód był mniejszy niż 504 zł.
no przecież Polak nie może mieć dostać więcej niż jedno...taki kraj... zbankrutowali by, wiec wyliczyli, że wiele osób zrezygnuje, albo wiele nie dostanie w roku następnym zasiłku...jak nie dzidą to pałą
zwiekszy dochody za rok 2007 i juz w tym roku jesli bedziesz skaldac o zasilek rodzinny ma wpływ
ja sie wlasnie zastanawiałam czy skorzystac z tej ulgi wlasnie z zwiazku z wychowawczym ale i tak przekraczam te maigiczne 504 zl a nie wierze ze zwieksza ta granice wiec skorzystałam z ulgi
u nas to samo, w przyszłym roku przekroczymy, bo za 2007 Tomo dostał więcej i ja jeszcze miałam kasę... wiec sobie odliczyliśmy...
Babeczki gdzie sie podziewacie??
na basenie byłam...pięknie ładnie bylo, myślałam, że jak wrócę to sie już na maxa zrelaksuje,a tu co małżonek przetrzymał młodego aż 2 godziny i go nie położył..po czym zostawił mnie z nim i bałaganem jaki zrobili
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Irtasia wielkie gratulacje dla rodziców i dla Ciebie ciociu!!!
I od nas, i od nas też! ))
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Ja zabieram sie za czytanie Harrego Pottera
Długo kochałam sie w księgach L. Maud Montgomery - wszystkie przeczytałam jako smarkula
Poza tym to przygoda z zagadką...
Uwielbiam książki Cliva Cusslera, którymi zaraził mnie mój ex...nawet nakręcona na podstawie jednej film, "Sahara"..czytam je po kilka razy...
No i Agatha Christie - narazie kilka udało mi sie połknąć...
Długo kochałam sie w księgach L. Maud Montgomery - wszystkie przeczytałam jako smarkula
Poza tym to przygoda z zagadką...
Uwielbiam książki Cliva Cusslera, którymi zaraził mnie mój ex...nawet nakręcona na podstawie jednej film, "Sahara"..czytam je po kilka razy...
No i Agatha Christie - narazie kilka udało mi sie połknąć...