reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Składniki:
- 3.5 szklanki mąki
- 1 margaryna Kasia
- 15 dkg cukru pudru
- 2 łyżki miodu
- 2 łyżeczki sody
MASA ORZECHOWA:
- 20 dkg orzechów (pokroić grubo)
- pół szklanki cukru kryształu
- pół kostki margaryny Kasi
- 2 łyżki miodu

Sposób przyrządzania:

Wszystko zagnieść i wyrobić ciasto, podzielić na dwie równe części.Jedną część upiec, a na drugą dać masę orzechową i upiec.SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA MASY ORZECHOWEJ:Wszystkie produkty włożyć do garnka i rozpuścić, około 5 minut na złoty kolor toffi.Troszkę przestudzić i łyżką nakładać na ciasto, włożyć do pieca i upiec. Przełożyć masą jak do karpatki.

reklama
agusia moj przepis robi sie troszke inaczej ja robie ciasto z orzechami a masy robie biala i kakaowa:tak:

Fajny przepisik.Musze wyprobowac:szok:,choc zwykle kupuje ciasta:sorry2:.
Dziewczynki,nie orientujecie sie jak tam stawki nad morzem?Jutro dzwonie zamowic kwatere,te sama co w zeszlym roku...Mam nadzieje,ze mnie facet nie zastrzeli kwota:baffled:.

Dziewczynki,nie orientujecie sie jak tam stawki nad morzem?Jutro dzwonie zamowic kwatere,te sama co w zeszlym roku...Mam nadzieje,ze mnie facet nie zastrzeli kwota:baffled:.
Ja tez bym chciala a najlepiej w Mielenku:tak:

Z tego,co sie orientuje,ceny nie różnią sie od tych z zeszłego roku.:tak:
My tez juz szukamy czegoś na wakacje.Jakaś kwatera agroturystyczna nieopodal jeziorka.Podejrzewam,ze będzie to Kamienica Królewska(jeżeli będą wolne kwatery).
Kamienica Kr

dziewczyny czy znacie WY lub Wasi mezowie polskie strony interneowe na ktorych mozna sprzedac i kupic auto poza allegro? bylabym bardzo wdzieczna..

reklama
kurde ale u dzis wiosennio letnie...dzialeczki kwatery morze............robicie mi wielka ochote!!!!

Do góry