reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
chciałam iść z Antkiem na spacer - a tu wieje..... i zimno :baffled::baffled::baffled:

a wczoraj tak fajnie już było.... i na długim spacerku byliśmy ;-)
u nas też coś się psuje, a rano tak się ładnie zapowiadało, pewnie zaraz się rozpada, typowe:zawstydzona/y:, zwykle, gdy umyję oka to deszcz murowany:angry: Dlatego umyłam połowę, reszta jutro:-)

a ja tez chcialam myc okna ale u mnie pada i nawet ostatnio kupiłam takie specjalne szmatki co tylko woda sie myje ( miałąm prezentację w domu) no i czekam na lepsza pogode

Aga no dokładnie biała niebieska i różowa tą najlepiej lubie :tak: no ale do okna taki sprzęcik nie ściereczka
a co też to masz?????

reklama
ja lubie jeszcze sie na nie nie pogniewalam kurcze tez bym chciala taki prezent bo musze stwierdzic dlugo myslałam czy je kupic- szkoda mi bylo kasy no ale teraz jestem zadowolona

Do góry