reklama
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
I takie wszystkie rozskowronkowane, aż miło!! Wiosna idzie czy co? ;-)
Jak tez mam super humor, ale mam powody :-):-):-)
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ciekawe dlaczego;-)I takie wszystkie rozskowronkowane, aż miło!! Wiosna idzie czy co? ;-)
Patri
ciekawe? za malo miejsca tutaj zeby tyle napisac
Na 1 roczwek Julinki zrobilam kalendarze, na kazdy miesiac inne zdjecie. Zrobilam je dla kazdego uczestnika imprezy, spoznilam sie o jakies 2 tygodnie, bo impra byla 9, ale jak ktos dostanie to dzis lub jutro, to karta na luty 2008 jeszcze mu sie przez chwile przyda, dzis mam je w reku , gotowy, finalny produkt, nie wykorzystalam zadnego gotowego wzoraca, wszystko dopieszczalam samodzielnie, jestem zadowolona z efektu
No i studia Obralam specjalizacje i jestem normalnie super zadowolona.
No i zlobek, na razie znow oddalony!! Beda przyjezdzac babcie za zmiane Czasem ciocia podskoczy
No a po nastepne jakies optymistyczne powietrze jest na zewnatrz
Na 1 roczwek Julinki zrobilam kalendarze, na kazdy miesiac inne zdjecie. Zrobilam je dla kazdego uczestnika imprezy, spoznilam sie o jakies 2 tygodnie, bo impra byla 9, ale jak ktos dostanie to dzis lub jutro, to karta na luty 2008 jeszcze mu sie przez chwile przyda, dzis mam je w reku , gotowy, finalny produkt, nie wykorzystalam zadnego gotowego wzoraca, wszystko dopieszczalam samodzielnie, jestem zadowolona z efektu
No i studia Obralam specjalizacje i jestem normalnie super zadowolona.
No i zlobek, na razie znow oddalony!! Beda przyjezdzac babcie za zmiane Czasem ciocia podskoczy
No a po nastepne jakies optymistyczne powietrze jest na zewnatrz
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
nono Patri tylko brac z Ciebie przykład :-)ja jestem za leniwa zeby robic sama kalendarz więc go zamówiłam i przysłali mi gotowy
Patri
Tez mialam zamowic, w necie, tyle ze tamte kalendarze na biurko mialy po 30 cm, a ja chcialam takie formatu zdjecia 10x15. No ale ostatecznie ciesze sie ze tak wyszlo, bo mam nieziemska satysfakcje, ze to stworzylam sama. Nawet stojaczki do kalendarzy sama wycinalam z falistej tektury. Jedynie mój twór wywołali u fotografa, a pani w poligrafii spieła te cuda metalową sprężyną :-) Mam satysfakcje z dobrze wyzkonanej robótki. Nawet przeliczalam centymetry na piksele!!!!!!
agusia9915
Matka wariatka
wolne macie czy cuś???????????????????
agusia9915
Matka wariatka
a dzień dobrydzień dobry ;-)
choc jedna na lini
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dzien dobry, tylko nie wiem na jak dlugo tutaj zawitam.
reklama
agusia9915
Matka wariatka
karola jak MILENKA?