reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
ciekawe? :) za malo miejsca tutaj zeby tyle napisac :):):)
Na 1 roczwek Julinki zrobilam kalendarze, na kazdy miesiac inne zdjecie. Zrobilam je dla kazdego uczestnika imprezy, spoznilam sie o jakies 2 tygodnie, bo impra byla 9, ale jak ktos dostanie to dzis lub jutro, to karta na luty 2008 jeszcze mu sie przez chwile przyda, dzis mam je w reku , gotowy, finalny produkt, nie wykorzystalam zadnego gotowego wzoraca, wszystko dopieszczalam samodzielnie, jestem zadowolona z efektu :)
No i studia:) Obralam specjalizacje i jestem normalnie super zadowolona.
No i zlobek, na razie znow oddalony!! Beda przyjezdzac babcie za zmiane :):) Czasem ciocia podskoczy :)
No a po nastepne jakies optymistyczne powietrze jest na zewnatrz :):):)

nono Patri tylko brac z Ciebie przykład :-)ja jestem za leniwa zeby robic sama kalendarz więc go zamówiłam i przysłali mi gotowy :zawstydzona/y::tak::sorry2:

Tez mialam zamowic, w necie, tyle ze tamte kalendarze na biurko mialy po 30 cm, a ja chcialam takie formatu zdjecia 10x15. No ale ostatecznie ciesze sie ze tak wyszlo, bo mam nieziemska satysfakcje, ze to stworzylam sama. Nawet stojaczki do kalendarzy sama wycinalam z falistej tektury. Jedynie mój twór wywołali u fotografa, a pani w poligrafii spieła te cuda metalową sprężyną :-) Mam satysfakcje z dobrze wyzkonanej robótki. Nawet przeliczalam centymetry na piksele!!!!!!

reklama
Do góry