reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
A ja właśnie skończyłam pracę i idę spać...
aga-pg mnie pewnie nie zgłosiłaś? :-( u mnie to tez pojawiło się po jakichś kłopotach z serwerem....
A czy któraś gra w scrabble? Kiedyś namiętnie grywałam i chętnie bym sobie kiedyś popykała ;-)
aga-pg mnie pewnie nie zgłosiłaś? :-( u mnie to tez pojawiło się po jakichś kłopotach z serwerem....
A czy któraś gra w scrabble? Kiedyś namiętnie grywałam i chętnie bym sobie kiedyś popykała ;-)
agusia9915
Matka wariatka
a ja usiadłam znów do kompa
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
aga-pg tak... tak mam tylko w domu, w pracy jest ok. Sprawdzałam i na innych forach (tyle że phpBB a nie vBulletin) mogę pisać do woli tak długie elaboraty jakie chcę, tylko tutaj z domu nie mogę
Myślę że i tak nic się na to nie da poradzić. Ale jak znajdziesz chwilkę to daj znać adminom, że ktoś ma taki problem.... przypuszczam, że coś jest nie halo pomiędzy serwerem na którym BB stoi, a moim providerem
Myślę że i tak nic się na to nie da poradzić. Ale jak znajdziesz chwilkę to daj znać adminom, że ktoś ma taki problem.... przypuszczam, że coś jest nie halo pomiędzy serwerem na którym BB stoi, a moim providerem
Joasiek moj maz namietnie gra w te scrabble moze go gdzies dorwiesz
ja kiedys grywałam bo bardzo lubie ale jakos kiepsko mi wychodziA czy któraś gra w scrabble? Kiedyś namiętnie grywałam i chętnie bym sobie kiedyś popykała ;-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A ja właśnie skończyłam pracę i idę spać...
ja gram :-) ale mam takie domowe , nie on line
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
witam
to będzie zły dzień
pogrzeb, na który nie mogę iść
Pysiul ma mega guza na czole
jak jeszcze coś się zdarzy zacznę wierzyć w pechową 13 :-(
Ja chyba tez zaczne wierzyc w przesady. Dzis od rana obdzwaniam kliniki zeby znalezc pediatre. W koncu sie udalo (dopiero na wieczor) , a teraz sie martwie co powie na opuchnieta Milenke. Boje sie zeby to nie byly nerki albo tarczyca - jak Milka byla malusia juz wtedy byla klota pod tym katem.
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
nie wesoło karolina, czemu nie ma pediatry teraz?