reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
A ja właśnie skończyłam pracę :baffled: i idę spać...

aga-pg mnie pewnie nie zgłosiłaś? :-( u mnie to tez pojawiło się po jakichś kłopotach z serwerem....

A czy któraś gra w scrabble? Kiedyś namiętnie grywałam i chętnie bym sobie kiedyś popykała ;-)

aga-pg tak... tak mam tylko w domu, w pracy jest ok. Sprawdzałam i na innych forach (tyle że phpBB a nie vBulletin) mogę pisać do woli tak długie elaboraty jakie chcę, tylko tutaj z domu nie mogę :no:
Myślę że i tak nic się na to nie da poradzić. Ale jak znajdziesz chwilkę to daj znać adminom, że ktoś ma taki problem.... przypuszczam, że coś jest nie halo pomiędzy serwerem na którym BB stoi, a moim providerem :baffled:

A ja właśnie skończyłam pracę :baffled: i idę spać...

aga-pg mnie pewnie nie zgłosiłaś? :-( u mnie to tez pojawiło się po jakichś kłopotach z serwerem....

A czy któraś gra w scrabble? Kiedyś namiętnie grywałam i chętnie bym sobie kiedyś popykała ;-)

ja gram :):-) ale mam takie domowe , nie on line :tak:

witam
to będzie zły dzień
pogrzeb, na który nie mogę iść
Pysiul ma mega guza na czole
jak jeszcze coś się zdarzy zacznę wierzyć w pechową 13 :-(

witam
to będzie zły dzień
pogrzeb, na który nie mogę iść
Pysiul ma mega guza na czole
jak jeszcze coś się zdarzy zacznę wierzyć w pechową 13 :-(

Ja chyba tez zaczne wierzyc w przesady. Dzis od rana obdzwaniam kliniki zeby znalezc pediatre. W koncu sie udalo (dopiero na wieczor) , a teraz sie martwie co powie na opuchnieta Milenke. Boje sie zeby to nie byly nerki albo tarczyca - jak Milka byla malusia juz wtedy byla klota pod tym katem. :no::no::no::zawstydzona/y:

reklama
Do góry