reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

aga-pg mi się właśnie bardzo podobały fronty z brw i zrobiłam sobie podobne, trafiłam na bardzo solidnego stolarza - pracował po 10 godzin dziennie przez 2 dni a jak mu proponowałam kawę, to mówił, ze on przyszedł do pracy a nie kawkę popijać, i dalej pracował :-D

reklama
mysia23 jak chcesz, to odgrzebię fotki mojej kuchni i wkleję, bo kuchnię robiłam jakoś na początku ciąży i też sama ją projektowałam, meble nam robił stolarz, wyszło około 500zł/metr bieżący, więc spoko cena.

A najlepiej, jeśli masz wątpliwości, to wklej nam jakieś zdjęcia i opisz Wasz pomysł na kuchnię, albo wrzuć rysunek/projekt mebli, co tam masz... na pewno dostaniesz tu od dziewczyn dużo rad które będziesz mogła wykorzystać :tak:

Joasiek dzięki za zainteresowanie, a kuchnię Twoją chętnie w całości podglądnę...
Ja swoje projekty robię w programie z IKEI, i nie wiem czy ta sie coś wkleić z tego, albo ja nie umiem...innych programów nie mam, bo nie bardzo sie orientuje jakie są oki, wiec nie szukałam..może coś w paincie mniej więcej naskrobie to wkleję...

głównie to chodzi mi o praktyczność szuflad, carga, poziomych szafek...w domu nie mam i nie wiem czy zdają egzamin...czy same zwykłe półki z drzwiami lepiej wybrac:baffled::confused: ..

A wogole pamietacie ten post <nie pamietam ktora to z nas napisala> o tej krwi potrzebnej a rh-.....bylo o tym wczoraj we wiadomosciach ze to jakis ''pic na wode''
Ktos sobie prawdopodobnie glupi zart zrobil, a ludzie kochani chcieli pomoc....i oddawali krew....tylko ze nikt z rzeczywistosci nie zadzwonil pod podany numer:dry:
Chamstwo no nie:wściekła/y: kurcze czlowiek chce pomuc, zaufa a tu takie cos...:no:

A wogole pamietacie ten post <nie pamietam ktora to z nas napisala> o tej krwi potrzebnej a rh-.....bylo o tym wczoraj we wiadomosciach ze to jakis ''pic na wode''
Ktos sobie prawdopodobnie glupi zart zrobil, a ludzie kochani chcieli pomoc....i oddawali krew....tylko ze nikt z rzeczywistosci nie zadzwonil pod podany numer:dry:
Chamstwo no nie:wściekła/y: kurcze czlowiek chce pomuc, zaufa a tu takie cos...:no:
Ja pisałam i tez słyszałam o tym.Ale tak sobie myslę,że jak ktoś poszedł oddać krew,to może komus innemu się przyda.ARH- to dość rzadka krew.

reklama
Do góry