reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Rozalka,jesli kaszel jest suchy,to raczej sluz przestal zalegac w oskrzelach,wiec lepiej.
Ja u swoich dzieci poznaje te rozne kaszle i nieraz sama podaje odpowiednie syropki.Niestety poznam tez zawsze zapalenie oskrzeli,bo to jest taki charakterystyczny kaszel...:sorry2:Pani doktor sie smieje,ze moge ja zastepowac,bo jak idziemy to ja od progu mowie swoja diagnoze...;-).

reklama
Dzien Dobry Bardzo wszystkim lutowym mamusiom, moje male szczescie urodzilo sie 15 lutego br. ale nie w Polsce tylko w Londynie /juz dzisiaj nie takie male/
Jak narazie chwa sie dobrze i bezchorobowo i tego tez zyche wszystkim mamusiom i ich pociechom.
Gorące pozdrowionka z deszczowego dzisiaj Londynu.

Witam Justyno:-) Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojego Synka. Zapraszam do udziału na forum. Ja też jestem tu od niedawna i zostałam bardzo ciepło i miło przyjęta, więc dobrze trafiłaś:tak:

czesc Justyno!!!! witamy serdecznie na lutowkach! gratulacje z okazji urodzin Twego Skarbka! Pisz jak najwiecej i trzymaj sie cieplo i slonecznie (imo deszczu...);-):-D

a wczoraj znow kilka przypadkowo spotkanych osob bardzo sie dziwilo jak powiedzialam ze moje dziecko to dziewczynka.
LAila wyglada jak prawdziwy lobuziak!!!!! i tak nieraz spode lba patrzy jak ktos zaglada do wozeczka...oj ma charakterek moj Skarb!!!!

Susumali u mnie gdyby nie to, że brak różowych ubranek, to wszyscy myśleli czy to może nie dziewczynka:-p A przecież z Victorka to taki urwis i te jego "męskie" rysy twarzy:-p:rofl2:

no wlasnie Wolfia jak zaloze cos rozowego to nie ma watpliwosci who is who ale jak zaloze inny kolor, to wszyscy mowia- chlopiec!!!!:rofl2:

reklama
Wszyscy się przyzwyczaili, że róż to dziewczynka a niebieskie to chłopczyk:-p A ja często ubieram synka w inne kolory - podoba mi się np. w beżach, bieli i żółtym:tak: I ludzie mają "problem";-):-p

Do góry