Miśka 5
Mamy lutowe'07
Nie wiem czy uda mi się z wami pobalować, bo jeszcze nie kąpaliśmy małej. Coś drzemka jej się przedłuża, pewnie zaraz wstanie. Chyba, ze zrobiła mamie prezent i już zasnęła na dobre:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mogę jesć jajek w czystej postaci np. gotowanych,czy jajecznicy,ale jak się pojawia w niewielkiej ilosci w jakiejs potrawie,to jeszcze ujdzie.Po zjedzeniu jaj mały robi kupki ze śluzem,a raz,gdy zjadłam sałatkę z jajek,to pojawiły się niteczki krwi.Zapisywałam sobie co jadłam i ewidentnie jaja znalazły się na czarnej liście.Pediatra pociesza mnie,że Kuba z tego wyrośnie.Widać to na przykladzie bananow i soku winogronowego,mały był uczulony,ale teraz spożywam i nie ma żadnej niepokojącej reakcji.A Ty w ogóle masz potwierdzone że Twój synuś jest uczulony na jajka? Oliwka nie jest i nie odmawiam sobie jajek, zwłaszcza, że to jest wysokie źródło białka dla organizmu. Bo jeśli nie jest uczulony to bez sensu się pozbawiac tego białka.
DZIEKI WIELKIE MNIAMMM.....