reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
No niby tak.. ale wtedy to nie byłoby dostępne dla każdego kto akurat chciałby wejśc na czata. Gdzieś na którymś miesiącu widziałam że mamusie miały taki chat Może dałoby się coś takiego zorganizować? Trzeba się rozejrzeć po necie.
A tymczasem zmykam w objęcia Morfeusza... dobrej nocki!
A tymczasem zmykam w objęcia Morfeusza... dobrej nocki!
Z tym czatem to fajny pomysł.
Wczoraj poszłam spać po 1 w nocy a dziś na nogach od 6.30. I to na własne życzenie, chciałam trochę posprzatać póki Oliwka śpi, bo porobiły mi się zaległości. Ale jak zaczęłam trzaskać naczyniami to mała zaczęła się budzić i muszę robotę odłożyć do czasu jak się obudzi. Trudno, zapakuję ją w leżaczek i mam nadzieję, że da mi trochę porobić.
Wczoraj poszłam spać po 1 w nocy a dziś na nogach od 6.30. I to na własne życzenie, chciałam trochę posprzatać póki Oliwka śpi, bo porobiły mi się zaległości. Ale jak zaczęłam trzaskać naczyniami to mała zaczęła się budzić i muszę robotę odłożyć do czasu jak się obudzi. Trudno, zapakuję ją w leżaczek i mam nadzieję, że da mi trochę porobić.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja jak tylko Milutek zaśnie (właśnie przed chwilką zasnęła) to siedzę jak mysz pod miotłą. Nie krzątam się bo zaraz by się obudziła.. za to mam czas na forumowanie wtedy A sprzątam jak mała sobie czuwa, pakuję ją do leżaczka i biorę do kuchni, często nawet godzinę potrafi w nim wysiedzieć bawiąc się pieluszką albo jakąś zabawką i obsrwując mamusię
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Widzę, że wczoraj wieczorkiem niezła impreza mnie ominęła dziewczęta.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
u mnie się sprawdziłoZamieszczam link do tabeli przewidywania płci dziecka;-)
Komu Ch�opca, Komu Dziwczynk� ?
Czy mogłybyście napisać czy u Was to się sprawdziło? Bo u mnie i u kilku moich znajomych się zgadzało... może to nie przypadek;-)
mysia23
mama dwójeczki
WolfiA mnie też się sprawdziło ..mało tego, u mojej mamy przy całej trojce, u dwóch koleżanek...wiec aby mieć córę zaczne sie starać ok 30 bo wtedy największe prawdopodobieństwo...:-):-)
Imprezka też mnie ominęła..uuuuu
A czat to super pomysł, tylko skąd czasu tyle brać:-)
Imprezka też mnie ominęła..uuuuu
A czat to super pomysł, tylko skąd czasu tyle brać:-)
reklama
no i ja wreszxcie dotarlam do forum dwojka malych brzdacow w domu i sesja na uczelni to jednak za duzo nie daje rady a w domu taki sajgon nawet nie mam kiedy posprzatca;-)
no i cholerka mnie tez ominela wczorajsza libacja hehhe kiedy nastepna
a wszystkim 4 miesieczniakom zycze duzo zdrowka i samych kolorowych dni
no i cholerka mnie tez ominela wczorajsza libacja hehhe kiedy nastepna
a wszystkim 4 miesieczniakom zycze duzo zdrowka i samych kolorowych dni