Hej:-)
Ja ostatnio strasznie zabiegana, bo piorę, gotuje dla męża zapasy i zamrażam, i robię ostatnie zakupy
Tak się nie lubię pakować, bo nigdy nie wiem co wziąć, i podobnie jak
rosmerta zależy jaka pogoda się trafi, tyle że u mnie na dwa miesiące
Do tego Oliver ma alergię taką jak Victor w ubiegłym roku, a Victor za to w tym roku lepiej, bo tylko trochę kicha, nie ma za dużego kataru i nie puchną i łzawią mu tak oczy
Mam nadzieję, że w PL na wsi nie będzie gorzej
Wolfia a gdzie ty masz rodzinkę?? może jakieś spotkanko BB nagramy??
Ja rodzinę mam w centrum Polski koło Żyrardowa;-) Chętnie bym się pisała na jakiś zjazd BB, ale nie wiem czy będę miała jak sama z dzieciakami dotrzeć
Zresztą może w przyszłym roku będziemy jechali całą rodziną autem do PL, więc Poznań pewnie zahaczymy;-)
rosmerta u Was to takie fajne, rodzinne weekendy:-) Zazdroszczę normalnie, bo nie często się tak zdarza
Ale i ja teraz na brak atrakcji nie powinnam narzekać, bo pewnie sporo mnie czeka w PL;-) Co do przyjazdu Twojego brata, to on pewnie ze względu na pracę nie może na dłużej niż 2 tygodnie
Ja mam ten komfort, że dopóki nie pracuję, to mogę sobie jeździć na dłużej, bo nic mnie tu nie trzyma, ale już teraz zacznie się szkoła Vicka, więc nawet jak będą w trakcie roku tanie bilety, to i tak nie polecimy, więc zostają nam tylko wakacje
No i niestety, ale spędzam je bez męża, a co by nie powiedzieć i ja i dzieciaki wolałby z tatą
Już teraz Victor się pyta kiedy wrócimy od babci, bo on będzie tęsknił za tatą
Takie życie na emigracji...
A Wasz urlop zapowiada się super:-) Świetna miejscówka
Trzymam kciuki, żeby pogoda dopisała i żebyście wypoczęli na całego
Mysiu gratuluję córeczki! Niech Malutka rośnie duża i zdrowa, a Ty szybko dochodź do formy i ciesz się z bycia podwójną Mamą
Z czasem wszystko wejdzie Ci naturalnie w życie codzienne;-) Oby tylko dzieciaki nie dokazywały za bardzo i będzie super:-)
Co do imienia, to my się zastanawialiśmy 3 dni po porodzie jeszcze czy napewno Oliver
Bo dla dziewczynki to mieliśmy pewniak;-) A nad jakimi się zastanawiacie jeśli można spytać?
Gosia no super! Gratuluję expresowego podejścia;-) Za pierwszym razem chyba Ci się udało, co? To teraz pozostaje Ci życzyć bezpiecznego doskonalenia umiejętności i szerokiej drogi!:-)
Pozdrawiam Wszystkie;-)