reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

a my dziś prawie zaspaliśmy do przedszkola Szymek wstał o 8:30 mieliśmy 30 minut by się wyszykować bo o 9 śniadanie ale się udało.

reklama
Hej! To już podobno ostatnie podrygi jesieni, niedługo ma spaść deszcz ze śniegiem :baffled:
Pod względem cichów jestem na zimę przygotowana, ale aż mnie ciarki przechodzą na myśl o codziennym chodzeniu rano do pracy i przedszkola z Oliwką w kilkunastostopniowym mrozie :dry:

Brr ja już się boję tego śniegu i zimniska :/

Ja tyle czasu butów poszukiwałam a dziś poszłam kupić mleko itd dla Dominika poszło 200zł potem wchodzę do obuwniczego a tam buty co mi się podobają i są mi dobre:dry:

....a kasy brak wiec jutro podjadę odebrać bo już mi się nie chciało jechać:no: straszne korki dziś były myśleliśmy że wypadek a tam na krzyżówce wszyscy czerwone mieli każdy czekał jak na zbawienie :blink:....

jeszcze dziś na balet maszerowałyśmy z Emilką ale tym razem odebrał nas R bo już ciemnica i zimnisko takie że chciałam znaleźć się jak najszybciej w ciepłym domku ;-)

Oj a u nas wczorajszy dzień to jakaś masakra po prostu!! Jeszcze nie widziałam tak bolesnego ząbkowania jak w przypadku Wojtka!! Gorączka, słaby masakrycznie i tylko na rękach!! Spać też może tylko na rękach, a jak na chwilkę się go położy to wrzask na cały dom!! Boże, dzięki za chustę do noszenia bo inaczej to chyba maluchy by głodne chodziły... Jednak W. już swoje waży, więc konałam... Potem wrócił G. z pracy i mnie zmienił a ja z Ewą do okulisty jechałam...
Noc była odrobinę lepsza, aa teraz widzę, że już kryzys zażegnany- W. siedzi i się bawi... Uff

Witam:-)

nam zaspanie nie grozi - Hubek budzi sie najpoxniej o 6.30, dzisiaj obudził sie w ogóle przed wszystkimi bo o 5.50, całe szczęście ze potem grzecznie lezy sobie w łózku, bo nie wiem jakbym sie wyszykowąła ze wszystkim rano:sorry2:

Patch współczuje bolesnego ząbkowania:-(, nas całe szczęście u HUbka to omineło, ciekawe jak z kolejnym bedzie:dry:

oj zimnica ma byc, brr... oby jeszcze w nadchodzacy weekend nas omineła:tak:

miłego dnia....

Patch współczuję nocki Dominik też właśnie ząbkuje górna prawa dwójka idzie :) jak na razie źle nie jest było gorzej z górnymi jedynkami :)
no ale nocki kiepskie budzi z kilka razy a teraz wstał z pierwszej drzemki :)

Miłego dnia R robi śniadanie wiec boje się do kuchni wchodzić pewnie tyle zmywania będzie ;)

Witam po przerwie;-)
Nawet nie mam tak dużo nadrabiania, a już się bałam, że będzie tego dużo:-p
Całe szczęście udało mi się pranie już ogarnąć, ale dzisiaj czeka mnie meegaa prasowanie:sorry2: A potem odłożenie rzeczy letnich, przejrzenie reszty... ze dwa dni napewno mi się na to zejdzie:baffled: Ale przynajmniej będzie porządek:-)
Pogoda już mocno jesienna i zimno:sorry2: Oby jeszcze się jakoś utrzymały dodatnie temperatury, bo o mrozie to ja nie marzę jeszcze, choć w nocy przymrozki i u nas są:sorry2:
Jak się ogarnę w tygodniu z tym wszystkim to jeszcze zajrzę:-) Miłego dnia:-)

reklama
Do góry