reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

u mnie też szaro na dworze i zimno.biegiem tylko do sklepu i pewnie cały dzień w domu a wczoraj tak cudnie było że nawet załapaliśmy się na lody i wypad nad jeziorko.no nic może od powniedziałku będzie już tylko lepiej.

miłego dnia pa

reklama
Ale fajnie Rosmerta:tak:
A u nas cieplutko 21 stopni, obecnie. Koło południa była burza, ale popadało, pogrzmiało i znów jest fajnie. Właściwie cały tydzień bardzo przyzwoity:-) Lody Wikusia wcina codziennie, w drodze z przedszkola już marzy jakiego zje, lodożerca mały;-)

Witam piątkowo :-)

a dzięki, dzieki, Hubert szczęsliwy z samej perspektywy koncertu, jutro pewnie bedzie siedział na nim jak zaczarowany:-)

a my wczorajz mężem bylismy w kinie na filmie "Różyczka" - gorąco polecam!!! świetan fabuła, i świetna obsada i gra aktorska:tak:(Seweryn, Więckiewicz, Boczarska) naprawde warto obejrzec ten film

życze miłego dnia i duuuzo słońca:tak: u nas zachmurzone, ale kto wie, moze sie coś zmieni na lepsze

Hejka

Rosmerta, gratki wygranych biletow. :) Fajna sprawa takie wyjscie
Rozalka, jak dzis Twoje samopoczucie ? duzo zdrowia dla Ciebie.
Miska, moja mala tez lodozerca, chociaz codziennie ich nie je

U nas pogoda tez szkocka. Ciekawe jak bedzie w weekend?

witam.

Hejka

Rosmerta, gratki wygranych biletow. :) Fajna sprawa takie wyjscie
Rozalka, jak dzis Twoje samopoczucie ? duzo zdrowia dla Ciebie.
Miska, moja mala tez lodozerca, chociaz codziennie ich nie je

U nas pogoda tez szkocka. Ciekawe jak bedzie w weekend?

Dziekuje,mam wrazenie,ze troszke lepiej.Wprawdzie kaszel mnie trzyma,ale bardziej znosnie juz.

cześć dziś nie pada więc może fajny będzie dzień.zaraz zaczynam pakowanie i spadamy dziś do Gdańska.

fajny taki koncert też bym Szymka zaprowadziła na coś takiego,może któaś wie coą o tego typu imprezach w gdańsku???my w ramach rozrywki idziemy jutro w końcu do kina na wyśnionego Smoka :) ale na niedzielę znów kino i polecam każdej. jest film o żółwicy to film 3D pod wodą pokazuje rybki delfiny żółwie wieloryby.Jestem pewna że Szymek będzie mega zadowolony i wysiedzi w okularach.choć nigdy jeszcze nie byliśmy nA 3d Z NIM.

co do lodów to Szymek wpadł w ten klub lodożercy w Turcji musi być koniecznie lud gałkowany w waflu.

a no i pochwalę się że zakupiłam te koszulki co reklamują na naszym forum na rzecz domu rodzinnego. Szymek wybrał dla nas wzroy fioletowy z kotem.
miłego dnia i weekendu.

reklama
Do góry