reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Cześć.

Nie mam coś ostatnio weny na pisanie, a i czasu też coś mało:sorry2: Super takie bale dla takich Maluchów;-) Szkoda, że u nas nic takiego nie ma, albo ja za słabo szukam:-(
U nas też sporo śniegu i kiepsko na drogach. Niektórzy nawet nie mają wody albo gazu:shocked2: Na szczęście u nas nic nie zamarzło:blink: W sumie to oni nie są tutaj przyzwyczajeni do zimy i tegoroczna to jedna z największych od 30-40 lat:-p A ja się cieszę, bo w końcu biało, a nie tylko deszczowo:-p

Madzix ale udało Ci się kupić super strój:tak: Z Martusi napewno będzie śliczna biedroneczka:-)

Karola trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze:tak:

Gosiu ja też czekam i co jakiś czas zaglądam czy coś się u Ciebie ruszyło;-) Oby w najbliższych dniach samo się coś rozkręciło - ogromnie Ci tego życzę:tak::tak:

Miłego dnia:happy2:

reklama
Wolfia no na wyspach słysząłam, że zima w pełni, nawet wieksza niz u nas:szok: brat własnie wczoraj napisał, ze im w Szkocji woda zamarzła w rurach i teraz musi do strumienia chodzić po wode z wiadrem (mieszkaja w małej miejscowości), toaleta tez nieczynna:dry: no i wszystkie transporty opóźnione, no ale u nich maja prawo byc zaskoczeni taka zimą

i u nas śniegu co niemiara, ale nie narzekam, po tym jak przeczytałam co napisała Rosmerta:baffled:
U nas na podwórku stoi kilka ponad metrowych skarp( bo gdzieś trzeba ten śnieg składować, aż strach pomysleć co się stanie jak zacznie sie odwilż:shocked2:
W sobotę też byłyśmy z Wiki na balu, 3 bite godziny tańcowała z dziewcznkami z mojej klasy:szok:, no i pod koniec ze mną, efekt taki, że wczoraj wstała z miną nieszczęsliwą, pytam co się stało, a ona, że nóżki bolą:-D, no mnie też, ale ręce:tak:

Witam Babeczki o poranku.
Jakos dzis sie wyspaliśmy,Kuba oglada bajke i bawi sie Teletubisiami,a ja w końcu mogłam zjeśc normalne śniadanie i napic sie kakao:-)

Witam:-)

Rozalka super, że juz samopoczucie lepsze - smacznego!!!!:-)

Dzis szalony dzień: samochód juz oddany do serwisu na przegląd (kolejne 600zł wydane....:baffled:), potem pod koniec pracy szybko odbiór samochodu i z mężem na rehabilitacje nogi a potem do domciu na godzinke i na spotkanie z kumpelkami wieczorne wyruszam:tak::-) a moje dziecie kochane na nowo chce by to tatus czytał wieczorne bajki:-) a mama ma wolne wieczorki :tak::-)

miłego dnia dziewczęta:tak::-)

Hejo:-):-)

u nas tez zima na calego - Milena przeszczesliwa, a mnie po tych szalenstwach z sankami bola miesnie. No i chyba jakies chorobsko mnie lapie - oj dawno tak paskudnie sie nie czulam.

Wolfia, to dzieciaki maja frajde ze sniegiem.
Rosmerta, nie dziwie sie ze woda w domach w Szkocji zamarzla skoro oni tak buduja domy ze rury maja ''wywalone'' na zewnatrz budynku (po elewacji). Rosmerta, udanego wieczoru z kumpelami:-)
Rozalka, super ze juz poranne mdlosci Ci mijaja:tak:
Gosiu, hop hop, czy to moze dzis jest ten wielki dzien (bo chyba Cie dzis nie bylo na BB)????

Karolina niestety nie ;-)

w nocy mnie złapały tylko 3 skurcze przez które się obudziłam a potem spałam i z rana cisza :baffled:
wczoraj byłam na ktg i też wyszły 3 maluśkie skurcze :dry:

Rozalka czyli mdłości mniejsze :confused: jak tak to dobrze :tak:

hej kobietki..
ja odkąd w pracy mam necik to wkradam sie na kilka chwil was poczytać...

Gosiu, ja coś czuje że na 14-go sie wyrobisz...czego ci życzę

no śniegu co nie miara, do tego dziś do pracy pod górkę nie mogłam podjechać...katastrofa - nic u nas nie odśnieżają ani nie sypią...

Rozalka cieszę sie, ze lepiej się czujesz - na pewno smaczne było sniadanko

Fajnie maja te wasze smyki, ze moga na bal gdszieś posć, Filipek nie ma takiej możliwości, u nas w przedszkolach imprezy zamknięte....za to mamusia i tatuś szaleją, w sobotę idą na bal, na koniec miesiaca też..

reklama
Hej:-)

Rozalka fajnie, że u Ciebie już lepiej:tak: U mnie mdłość nie dają się tak we znaki jak bóle głowy - od wczoraj znów cały dzień:-(

Gosia - ja też myślę, że długo w dwupaku nie zostaniesz:tak: Do weekendu akcja się rozwinie, zobaczysz:-)

Mysia - zazdroszczę balu:tak: Tez bym sobie poszalała na parkiecie:-)

Karolina - zdrówka dla Ciebie:tak: Pogoń choróbsko jakimś skutecznym specyfikiem - proponuję czosnek i mleko:-)

Rosmerta - początek dnia niezbyt miły z autem, za to wieczór na pewno będzie udany:-D

Do góry