reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam:-)

no dzis juz normalny dzień:-)
wcozraj skutecznie poprawiłam sobie nastrój wizyta u fryzjera:tak::-) fotaki wkleje przy dłuzszej chwili wolnego:rofl2:

miłego dnia wszytskim zyczę:tak::-)

reklama
Witam Babeczki:)

W przyszłym tygodniu wraca Tomek, a ja już od kilku dni latam jak na skrzydłach. Nie dość, ze święta idą (które uwielbiam:) to jeszcze taki prezent gwiazdowy dla Gosi i dla mnie:tak:
W przyszłym tygodniu robimy Gosi testy alergiczne. Mam nadzieję, ze w końcu wszystko się wyjaśni.:tak:
Poza tym dużo pracy, chora teściowa, więc teraz ja dla odmiany latam do Niej z obiadkami, bo teść ma dwie lewe ręce w kuchni:sorry:

Buziaki dla Was:-)

a mi jakoś odechciało się tych świąt- to wieści mamy to teraz mój K. wiecznie w pracy od 7-20 i do tego mamy 1 auto i wszystko się jakoś miesza i nerwowo się robi. najgorzej jak pyta mnie o moje zdanie na jakiś temat a ja mam inne niż on i wtedy znó źłe.-tak było wczoraj z bonami świątecznymi dla pracowników.ja mówię że w tym roku to chyba trzeba sobie to podarować i tak w styczniu jest choinka dla dzieci a większość pracowników ma dzieci więć jakiś prezent będzie dla nich.kurcze cienko z kasą a tu dodatkowy wydatek i to nie mały zatrudniamy ok 120os niech każdy dostanie choć 100zł.
no wiem może bym byłą złm szefem ale takie czasy trzeba kombinować by nikt nie stracił pracy by materiał kupić.ach szkoda gadać.

więc wczoraj wystroiłam okna świątecznie zapaliłam lampki i może poprawi mi się humor.

miłego dnia pa

Hej dziewczyny!
nie mam jeszcze wszystkich prezentów, a na zakupy jakoś nie mam siły, znów pewnie w weekend będzie gonitwa, a obiecałam sobie w tamtym roku nie zostawiać nic na ostatnią chwilę
Karola, może my dzisiaj z dziewczynami zaczniemy strojenie chaty, poczujemy święta i chociaż humor się poprawi.
O Matylda, to fajnie, ze mąż już tuż tuż:tak:
Gosia, a ty tak nie lataj za prezentami, zleć Robertowi:tak:

ja też sobie obiecałam że nie będę latać na koniec i co plan poszedłdo śmieci.a w weekend to napewno się do żadnego centrum nie wybieram bo tragedia z parkowaniem chodzeniem po sklepach i te kolejki koszmar i przez to nic nie widzę co jest w sklepie.

Miśka już wole pobiegać po sklepach teraz już mogę ;-)

ja wysprzątałam w pokojach jeszcze pranie do rozwieszenia i mogę leżeć do góry tyłkiem ;-)

jeszcze gofrów mi się zachciało z budyniem czekoladowym :sorry:

reklama
Witam:-)

ja tez zaczełam gromadzenie prezentów jeszcze w listyopadzie żeby potem nie latac, a i tak bede musiała latac jeszcze, bo dla męża mam tylko 1/3 prezentu, musze coś jeszcze wymyslić:sorry:
a tak to 3/4 prezentów juz w domciu a na reszte czekam az bedzie do odbioru w empiku, lub przyjdzie pocztą:-)

dobrze, ze porządki przedświateczne mam juz z głowy, wszystko wysprzatane, teraz tylko normalne tylko utrzymanie czystosci;-)

miłego dnia :-)

Do góry