reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam znów po przerwie:zawstydzona/y:
jakos nie mam czasu na nic jeszcze sobie dnia nie pokładałam, przychodze po pracy to gotuje obiad na nastepny dzień, pranie prasowanie i reszta czasu dla Zosi, ale jestem bardzo zadowolona jak na razie:) wyszlam do ludzi i od razu inne nastawienie;-)
dzisiaj mam dzien wolny :)zobaczymy czy załapie sie na cały etat

reklama
Witam poniedziałkowo:tak:
Kasia, Gosia - bezmyślność ludzka nie zna granic:-(
Rosmerta - uwielbiam strzelać z wiatrówki. Jak T. był w domu też robiliśmy rodzinne zawody strzelecki i celowaliśmy do tarczy na działce u teściów:-)
Rozalka - współczuję remontu:baffled: Ale chwilowy bajzel jest na pewno wart efektu.:tak:
Oliwieczka - fajnie, że łapiesz wiatr w żagle:-) Trzymam kciuki za Twój cały etat:tak:
Gosia - spokojnie, nie denerwuj się:tak:
Miłego dnia laseczki!

hejka :-)

oj długi był ten weekend niesamowicie, dobrze że się skończył uff ;-)
chociaż dzisiaj też imprezka mała - mama jedzie do Turcji jutro więc pożegnalnego grillka robimy (dla nas niewidzieć się 2 tygodnie to kawał czasu hehe)

a co do ludzi to mnie już chyba nic nie zdziwi, wczoraj widziałam jak z samochodu wyskoczyła dziewczyna a za nią chłopak - złapał ją za włosy, zaciągnął na drugą stronę - od kierowcy i uderzył w twarz akurat szła grupa chłopców i zwrócili mu uwagę więc ją zostawił ale tak to nie wiem jak by się to skończyło :-(
dodam że było to około godziny 16 na parkingu pod hipermarketem, wszędzie pełno ludzi...

Cześć:-)
Ja po weekendzie z teściami:-p Dałam radę, wszyscy zadowoleni, mąż kolejny raz dumny, że żona go nie zawiodła i potrafi się zachować mimo, że teściowej nie znosi:rofl2: A ona była tak łaskawa, że wzięła maszynę do szycia i podwinęła mi spodnie:szok::-D Ogólnie ok, nie marudzę i nie narzekam, bo na przynajmniej miesiąc mam ich z głowy:sorry2:

Pogoda do... ech już szkoda pisać:baffled:

Miłego dnia:-)

reklama
Do góry