reklama
czy sa wsrod lutowek mamuski studentki ktore karmia piersia bo ja musze przyznac ze bardzo ciezko mi z tym sciaganiem najgorzej jak wlasnie mam kilka waznych wykladow pod rzad znaczy cwiczen bo wyklady to juz sobie odpuscilam w tym rokuzawsze urywam sie wczesniej tak ok 15 minut i pedze do mojej siostry ktora mieszka 6 minut jazdy samochodem od uczelni sciagam mleczko tam tez zawsze czekaja na mnie moje szkraby i pozniej pedze na kolejne zajecia ale musze przyznac ze naprawde meczace to jest ale sie uparlam ze malutka musze karmic jeszcze moim mleczkiem przynajmniej jeszcze ten miesiac czy dwa tylko czasami jak zdarza mi sie taki ciezki dzien na uczelni to mam chwile zwatpienia
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hej dziewczyny!! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie... Byłam z Wami na lutówkach, później się przeprowadziłam i dopiero mi neta podłączyli!! Mój Staś urodził się 15 lutego, ważył 4070g i miał 58,5 cm. Teraz waży grubo ponad 5 kg! Tak sobie was czytam i nie widzę Wiśni!! Co się z nią stało?? Pozdrawiam wszystkie mamusie i cieszę się, że do was wracam!!
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
hej Patch! no jasne ze Cie pamietam:-) i nieraz o Tobie myslalam i zastanawialam czemu nas opuscilas...mialas poczatkowo termin na ten sam dzien co ja 5 luty....ale jak widze Stas kazal na siebie troszke poczekac..
Wklejaj jego zdjecia i pisz jak u Was!!! NAprawde sie ciesze ze znowu tu jestes!!!:-)
mam nadzieje ze znow bedziesz tak aktywna jak kiedys;-) na forowych pogaduchach...
A Wisnia i owszem jest nadal z nami!!!! nie codziennie ale pisze!!!prawda Wisnio?
Wklejaj jego zdjecia i pisz jak u Was!!! NAprawde sie ciesze ze znowu tu jestes!!!:-)
mam nadzieje ze znow bedziesz tak aktywna jak kiedys;-) na forowych pogaduchach...
A Wisnia i owszem jest nadal z nami!!!! nie codziennie ale pisze!!!prawda Wisnio?
agusia9915
Matka wariatka
patch ja Nawet Dzis O Tobie Myslałam:-d
mysia23
mama dwójeczki
Patch ja tyle razy myślałam o Tobie i dziś właśnie miałam zapytać pozostałe lutówki czy nie wiedzą co sie z Tobą stało...Świetnie,ze jesteś:-), bo już podejrzewałam najgorsze...a syneczek śliczny z tego co narazie zobaczyłam Witaj znowu!! No i opowiadaj co i jak!!
Patch, czekamy na reportaz zdjęciowy:-)
My w sobotę wybralismy się na wycieczkę całodzienną do Wisły. Antosia cały dzien spała- budziła sie tylko na jedzonko i na przewijanko. Noc tez miałam później przespaną- o to sie najbardziej bałam;-) Powietrze górskie zrobiło swoje:-)
My w sobotę wybralismy się na wycieczkę całodzienną do Wisły. Antosia cały dzien spała- budziła sie tylko na jedzonko i na przewijanko. Noc tez miałam później przespaną- o to sie najbardziej bałam;-) Powietrze górskie zrobiło swoje:-)
reklama