reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja również życzę wyjeżdżającym wspaniałego wypoczynku :tak: My chyba w tym roku odpuścimy sobie wakacje, cała nadwyżka pieniędzy poszła i pójdzie na remontowe sprawy.
U nas dziś potworny upał :szok: Lubię ciepło, ale nie aż takie.
Oli dziś pospała do 10.15, więc ja rano wychodząc z psem, zdążyłam zaliczyć rynek, potem obrałam ziemniaki i wstawiłam buraczki. Tylko z ubijaniem kotletów poczekam, aż wszyscy w domu wstaną ;-)

reklama
Witam:-)
Jak tak czytam o tych Waszych wyjazdach i wakacjach to mi też się marzy w końcu odpocząć:sorry2: Ale na pewno nie w tym roku, bo czeka nas przeprowadzka, chrzest Olivera we wrześniu w PL i mnóstwo spraw do załatwiania:baffled:

W każdym razie udanych wyjazdów Wam życzę i mile spędzonego czasu:tak: Wypoczywajcie:-)

Ja się łudzę, że jak dzieci podrosną to nadrobimy:-p

Rosmerta super, że Hubkowi podobało się na basenie:tak: Ja bym chętnie Victora zabrała, ale nie wiem jeszcze gdzie;-)

Karolina nie wiesz czy na tym basenie koło placu zabaw jest coś dla takich Maluchów:confused:

A ja idę dalej sprzątać, prać, gotować i zajmować się dziećmi... ach czasem naprawdę mam już tego wszystkiego serdecznie dosyć i tego bycia ciągle ze wszystkim samą...:-(

Miłego dnia:-) Upały powiadacie...:-D

ach ja też zazdroszczę wam tych wyjazdów :tak::-D no i miłych wakacji życzę :tak:

ja się dziś rozpływam ....a jutro do piątku mam znów chrześniaka wiec pewnie mnie wykończy z Emilą :sorry2:

jak dobrze pamiętam rok temu chyba też byłaś w Turcji - no zadomowisz się tam my w tym roku stawiamy na Egipt ale po połowie września.trochę rozrywki i dla nas będzie - nurkowanie :-D choć zastanawiałam się nad Grecją.
dobrze pamiętasz;-), Egipt też zaliczony jakiś czas temu, polecam,choće ja przeżyłam tam zemstę faraona i z Wiki raczej się nie wybieram, ze strachu zwyczajnie, może za jakiś czas, bo koniecznie musi zobaczyć cudowne rafy:tak:Wybralismy Turcję, bo sprawdzona, znajomi kilka razy byli w Grecji i też polecają:-)

/
Karolina nie wiesz czy na tym basenie koło placu zabaw jest coś dla takich Maluchów:confused:

Jest, jest.:tak::tak: Dosyc maly brodzik z fontanna posrodku. SZkoda ze jest maly - z reszta mozesz wczesniej sama to obejrzec. Od strony kawiarni jest wejscie na tzw. widownie. Chyba mozna sobie tak po prostu wejsc. No i jak sie wchodzi do budynku to ta czesc basenu (ta wewnatrz budynku) jest cala oszklona i widoczna. I akurat przy tej oszklonej scianie jest brodzik dla malutkich dzieci. Nie wiem czy to dobrze opisalam.

reklama
Do góry