reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam :-)

Irtasia, o 17.30 :szok: szok!

Oli za to wczoraj poszła przez gości spać później, bo o 21.30, a była tak zmęczona, że potwornie marudziła, ryczała o byle co, więc goście się zorientowali i wyszli. Stwierdziliśmy, że musimy zapraszać gości jednak trochę wcześniej, bo Oliwka jak nie pójdzie spać o 21 to jest potem z nią problem.

Witam :-)
Ja tez na nogach od 6.30 bo Jenni wstala ale nic w tym dziwnego bo poszla wczoraj spac o 17.30:tak:

to ładnie :-D

Emilka miała wczoraj jeszcze drzemkę ponad godziną wiec się zdziwiłam że tak zasneła i nie potraktowała tego zaśniecia o 19:00 jako drzemki no i o 21:00 wstała na siusiu i już myślałam że spać nie pójdzie ale grzecznie zasneła :tak:

Halo;-)

My dzisiaj zaliczony grill u siostry, nawet nie macie pojecia jak moja Jula wygladala...:-D beda fotki od siorki to wkleje <zapomnialam aparatu> normalnie brudna jak diabelek....musialam najpierw prysznicem splukac brud, dopiero potem porzadnie umyc w wannie:rofl2:
teraz ze zmeczenia spi jak susel......

U nas roboty bedzie od groma...trzeba wykonczyc w tym tygodniu niektore jeszcze pierdoly w mieszkaniu bo w piatek pierwsza parapetowa:sorry:, a na nastepna sobote druga......
jeszcze sie nie zaczely a juz mam dosc:confused2:
A za chwilke zmykam lulu bo tez jakos mi dziwnie dziasiaj...jakby cosik mnie zlapac chcialo <czytaj chorubsko>

Halo;-)

My dzisiaj zaliczony grill u siostry, nawet nie macie pojecia jak moja Jula wygladala...:-D beda fotki od siorki to wkleje <zapomnialam aparatu> normalnie brudna jak diabelek....musialam najpierw prysznicem splukac brud, dopiero potem porzadnie umyc w wannie:rofl2:
To tak jak my tylko ze bylismy u szwagra na ogrodku ktory dopiero jest w trakcie robienia , jutro wkleje zdjecia :tak:

No to życie na całego dziewczyny! Wycieczki, grille, ogródki!!
My plac zabaw.:tak: Moje dziecko wspinało się z pasja na 2,5 metrowa zjeżdżalnię!!!:szok: Po drabince myk myk myk. Wspinałam za nią, bo się bałam, że mi spadnie! Ale nie pomagałam jej!!! Sama włażiła dość sprawnie!! WOW!!! Tylko raz podczas całej godziny zjeżdżania by spadła... :szok::szok::szok: Wiec dobrze, że nie uległam złudzeniu, że wspaniale sobie radzi i nie siedziałam tylko obserwując... :baffled:

Ostatnia edycja:
witam:-)
no no no widze ze weekendzik w większości udany był:-)
my w sobotę najpierw zakupy, potem popołudniu nad jeziorko i plac zabaw
a wczoraj zaprosiłam mojego kuzyna z żona i dwuletnia córeczką na kawkę w ogródku, z kuzynem nie widziałam sie dobre 5 lat a i wtedy niewiele ze soba gadalismy, ale jakos w sobotę mnie naszło, wykręciłam numer i zaprosiłam, a co, w koncu my w tym samym wieku, dzieciaczki tez mamy w tym samym to trzeba odnowić więzy rodzinne;-):-D:tak::-)

miłego dnia dziewczyny wam zyczę:tak: u nas raz slonko raz chmurki bo to wietrzysko takie:baffled: ale co tam, wole to niz deszcz:tak:

reklama
Do góry