reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Irtasia dla ciebie też zdrówka:tak: odleż wreszcie te choróbsko bo inaczej sie nigdy tego nie pozbedziesz a jeszcze ci sie jakies powikłania przyplacza i dopiero bedzie:-(

reklama
Witam

dla wszystkich przesylam duzooo slonca. U nas dzis znow cieplo - Milena wlasnie spi w ogrodzie (znow ubrana tylko w bluze). Ludzie chodza w krotkim rekawku, bo w sloncu jest naprawde goraco. Temperatura w ogrodzie w cieniu - 19 stopni !!!!!

Wiśnia, glowa do gory. Z mezem dacie rade, z dzieciakami tak bywa (ja tez czasami wrzeszcze), no i mam 10 kg nadwagi. A u Ciebie tej nadwagi nie widac.:tak::tak:

Irtasiu, duzo zdrowia. Oj musi byc Ci bardzo ciezko. Trzymaj sie.

Witam :happy:

karolina ale masz fajowo z tą pogoda, ale dzisiaj zerkałam na prognozę długoterminową i u nas na poczatku kwietnia wiosna ma już w pełni zawitać :tak:

irtasia bidulo trzymaj się, oby jak najszybciej Cię to choróbsko pusciło :baffled:

A co do paru nadprogramowych kg to ja własnie z nimi walczę - dzisiaj 3-ci dzień dieta DC. Zanim przyjdzie wiosna chcę wrócić do rozmiaru 38 :rofl2:

wróciłam z pracy, zamówiłam sobie pieczątkę i jakoś mi się humor poprawił

męża do 21 widzieć nie będę to mi nie będzie krwi psuł hehe
z dziewczynkami sobie poradzę a co do dietowania to prawie się dzisiaj rzuciłam na prince polo którego nie cierpię - ale twarda byłam hihi

Irtasiu kuruj się kobietko!!!

Karolinko podzieliłabyś się słoneczkiem...

Witam:tak:
Widzę, że wiosna na BB już blisko i zaczynają się znajome tematy:-D

Karolina zazdroszczę słoneczka.. ja za 3 dni jadę znów do zimnej krainy... brrr..

Wiśnia.. bądź twarda i nie daj się prowokować Prince Polo:-)

Irtasia zdrówka!

reklama
witam sie

tak szybciutko ukradkiem przeglądam wątki, bo jak zwykle necik szwankuje..eah...
widzę, ze każdy zaczyna wypatrywać wiosny - a tu ani widu ani słychu - fajnie masz Karolina...

mnie sie teraz tyle problemów nawarstwia, że nie wiem jak sobie poradzę..jakoś siły zaczyna mi brakować - a taka twarda byłam...
w domu mam młyn, wszystko w biegu, wszystko na głowie, jeszcze ten śnieg i ponura pogoda...
nie mogę sie dać...dziś tylko odpuszczę sobie aerobic, bo niestety słabo sie czuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry