reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Irtasia dla ciebie też zdrówka:tak: odleż wreszcie te choróbsko bo inaczej sie nigdy tego nie pozbedziesz a jeszcze ci sie jakies powikłania przyplacza i dopiero bedzie:-(

reklama
Witam

dla wszystkich przesylam duzooo slonca. U nas dzis znow cieplo - Milena wlasnie spi w ogrodzie (znow ubrana tylko w bluze). Ludzie chodza w krotkim rekawku, bo w sloncu jest naprawde goraco. Temperatura w ogrodzie w cieniu - 19 stopni !!!!!

Wiśnia, glowa do gory. Z mezem dacie rade, z dzieciakami tak bywa (ja tez czasami wrzeszcze), no i mam 10 kg nadwagi. A u Ciebie tej nadwagi nie widac.:tak::tak:

Irtasiu, duzo zdrowia. Oj musi byc Ci bardzo ciezko. Trzymaj sie.

Witam :happy:

karolina ale masz fajowo z tą pogoda, ale dzisiaj zerkałam na prognozę długoterminową i u nas na poczatku kwietnia wiosna ma już w pełni zawitać :tak:

irtasia bidulo trzymaj się, oby jak najszybciej Cię to choróbsko pusciło :baffled:

A co do paru nadprogramowych kg to ja własnie z nimi walczę - dzisiaj 3-ci dzień dieta DC. Zanim przyjdzie wiosna chcę wrócić do rozmiaru 38 :rofl2:

wróciłam z pracy, zamówiłam sobie pieczątkę i jakoś mi się humor poprawił

męża do 21 widzieć nie będę to mi nie będzie krwi psuł hehe
z dziewczynkami sobie poradzę a co do dietowania to prawie się dzisiaj rzuciłam na prince polo którego nie cierpię - ale twarda byłam hihi

Irtasiu kuruj się kobietko!!!

Karolinko podzieliłabyś się słoneczkiem...

Witam:tak:
Widzę, że wiosna na BB już blisko i zaczynają się znajome tematy:-D

Karolina zazdroszczę słoneczka.. ja za 3 dni jadę znów do zimnej krainy... brrr..

Wiśnia.. bądź twarda i nie daj się prowokować Prince Polo:-)

Irtasia zdrówka!

reklama
witam sie

tak szybciutko ukradkiem przeglądam wątki, bo jak zwykle necik szwankuje..eah...
widzę, ze każdy zaczyna wypatrywać wiosny - a tu ani widu ani słychu - fajnie masz Karolina...

mnie sie teraz tyle problemów nawarstwia, że nie wiem jak sobie poradzę..jakoś siły zaczyna mi brakować - a taka twarda byłam...
w domu mam młyn, wszystko w biegu, wszystko na głowie, jeszcze ten śnieg i ponura pogoda...
nie mogę sie dać...dziś tylko odpuszczę sobie aerobic, bo niestety słabo sie czuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry