reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej a u nas marznacy snieg chyba z deszczem... tyle spraw mam do załatwienia (okulista, pediatra, odebrać paszport, zakupy):angry: jak tu wsiąść w samochod tak ślisko, cholera mam dosyc tego sniegu.

Witam:-)
przedłuzony weekendzik udany:tak::-), no ale w pracy za to zaległości i latam od rana:dry:

pada deszcz i snieg szlag trafi:baffled: dobrze ze się w weekend wyszalelismy z Hubkiem na sniegu i saneczkach:tak::rofl2:

miłego dzionka babencje

Wisnia gratulacje!!!

hejka
Iza wstała z katarem i kica 30 razy na minutę :-( do przedszkola się nie nachodziła, znów ledwie tydzień była buuuu

miłego dnia wszystkim

Cześć wszystkim

Wiśnia - no to nie z mojego doświadczenie, bo wiadomo mam tylko małego Szymcia- ale podobno to normlane że przedszkole to się choruje non stop.

no i wczoraj sobie wyszukłam coś by za rok robić cudny tort :-D
ZESTAW DO DEKORACJI BOKÓW TORTU 2104-12 (561827242) - Aukcje internetowe Allegro

nie no przyda się już zdecydowanie wcześniej. a na naszą mini rocznicę 28 luty ( 10 lata bycia razem) kupiłam czekoladowe foremki czymś je wypełnię i będziemy się zasładzać.

a co do pogody nie byłam więc nie wiem ale przez okno pada pada pada śnieg ale temp. w plusie więć na ziemi plucha a też do sklepu muszę iść bo nic na obiad nie mam. wszystko z imprezy porozdawałam.

Witam :-) U nas pada deszcz, na ziemi topniejący śnieg, oj będzie chlapa jak diabli :dry:

Karola, fajne te listwy do zdobienia tortu:tak:

Wiśnia, zdrówka dla Izki.

U nas też chyba kroi się katar (znowu!) Oliwce całą noc furczało w nosie, wieczorem przy zasypianiu zresztą też :-( Narazie nic nie widać, ale jak wstanie, to pewnie będzie miała mokro pod nosem.

reklama
Witam i ja:-)

Agusia ale Ci zazdroszczam tej zabawy,,,......tez by sie jakas imprezka przydala:-pchoc Tobie pewnie przydala sie o wiele bardziej:tak:

U nas dzisiaj pada.......a sniegu przez weekend napadalo co nie miara...a teraz tylko chlapa:wściekła/y:
na szczescie K. byl z mala wczoraj na saneczkach jak ja bylam w pracy.....

Dzisiaj wolne ale jak tylkoK. wroci z pracy heja do mieszkanka:dry:

Do góry