reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hej a u nas marznacy snieg chyba z deszczem... tyle spraw mam do załatwienia (okulista, pediatra, odebrać paszport, zakupy)
jak tu wsiąść w samochod tak ślisko, cholera mam dosyc tego sniegu.

Joanna73
uzależniona od BB
Witam :-) u nas śnieży i biało dookoła
Miłego dnia

agusia9915
Matka wariatka
skoro kolezanka tak mowi tak jestWitam.U nas odwilż i tzw."chlapa"![]()

..starszy poszedł SAM do szkoły a ja leniuch.uje;-)
witam wogole:-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam:-)
przedłuzony weekendzik udany
:-), no ale w pracy za to zaległości i latam od rana
pada deszcz i snieg szlag trafi
dobrze ze się w weekend wyszalelismy z Hubkiem na sniegu i saneczkach
miłego dzionka babencje
Wisnia gratulacje!!!
przedłuzony weekendzik udany

pada deszcz i snieg szlag trafi

miłego dzionka babencje
Wisnia gratulacje!!!
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Cześć wszystkim
Wiśnia - no to nie z mojego doświadczenie, bo wiadomo mam tylko małego Szymcia- ale podobno to normlane że przedszkole to się choruje non stop.
no i wczoraj sobie wyszukłam coś by za rok robić cudny tort
ZESTAW DO DEKORACJI BOKÓW TORTU 2104-12 (561827242) - Aukcje internetowe Allegro
nie no przyda się już zdecydowanie wcześniej. a na naszą mini rocznicę 28 luty ( 10 lata bycia razem) kupiłam czekoladowe foremki czymś je wypełnię i będziemy się zasładzać.
a co do pogody nie byłam więc nie wiem ale przez okno pada pada pada śnieg ale temp. w plusie więć na ziemi plucha a też do sklepu muszę iść bo nic na obiad nie mam. wszystko z imprezy porozdawałam.
Wiśnia - no to nie z mojego doświadczenie, bo wiadomo mam tylko małego Szymcia- ale podobno to normlane że przedszkole to się choruje non stop.
no i wczoraj sobie wyszukłam coś by za rok robić cudny tort

ZESTAW DO DEKORACJI BOKÓW TORTU 2104-12 (561827242) - Aukcje internetowe Allegro
nie no przyda się już zdecydowanie wcześniej. a na naszą mini rocznicę 28 luty ( 10 lata bycia razem) kupiłam czekoladowe foremki czymś je wypełnię i będziemy się zasładzać.
a co do pogody nie byłam więc nie wiem ale przez okno pada pada pada śnieg ale temp. w plusie więć na ziemi plucha a też do sklepu muszę iść bo nic na obiad nie mam. wszystko z imprezy porozdawałam.
Witam :-) U nas pada deszcz, na ziemi topniejący śnieg, oj będzie chlapa jak diabli 
Karola, fajne te listwy do zdobienia tortu
Wiśnia, zdrówka dla Izki.
U nas też chyba kroi się katar (znowu!) Oliwce całą noc furczało w nosie, wieczorem przy zasypianiu zresztą też :-( Narazie nic nie widać, ale jak wstanie, to pewnie będzie miała mokro pod nosem.

Karola, fajne te listwy do zdobienia tortu

Wiśnia, zdrówka dla Izki.
U nas też chyba kroi się katar (znowu!) Oliwce całą noc furczało w nosie, wieczorem przy zasypianiu zresztą też :-( Narazie nic nie widać, ale jak wstanie, to pewnie będzie miała mokro pod nosem.
reklama
Witam i ja:-)
Agusia ale Ci zazdroszczam tej zabawy,,,......tez by sie jakas imprezka przydala
choc Tobie pewnie przydala sie o wiele bardziej
U nas dzisiaj pada.......a sniegu przez weekend napadalo co nie miara...a teraz tylko chlapa
na szczescie K. byl z mala wczoraj na saneczkach jak ja bylam w pracy.....
Dzisiaj wolne ale jak tylkoK. wroci z pracy heja do mieszkanka
Agusia ale Ci zazdroszczam tej zabawy,,,......tez by sie jakas imprezka przydala

U nas dzisiaj pada.......a sniegu przez weekend napadalo co nie miara...a teraz tylko chlapa

na szczescie K. byl z mala wczoraj na saneczkach jak ja bylam w pracy.....
Dzisiaj wolne ale jak tylkoK. wroci z pracy heja do mieszkanka