reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

no a ja mam chwile czasu wszystko gotowe w kuchni no prawie jeszcze tort jutro no i miesa te co na ciepło i kartofle do piekarnika wstawić. teraz jeszcze srzatanie.

oj cudny dzien za mną Szymonek miał wspaniły humor caly dzien i część prezentow dostal dzis reszta jutro.

Wiśnia gratki
pa

reklama
bry

jak to możliwe że nie mam kaca :rofl2::rofl2::rofl2: nie żebym go chciała mieć :laugh2:

dzięki jeszcze raz za kciuki i gratulacje, ależ się cieszę że już koniec ufff... na obronie było super sympatycznie :tak:

a dzisiaj mam w planie pozbyć się tych ciuchów które się już wylewają z pralki i kosza na bieliznę na podłogę :zawstydzona/y: jakoś zaniedbałam pranie ostatnio i dziś Pyśce ubrałam ostatnie czyste rajstopy a trochę ich ma :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

miłej soboty
Tyciu, Karola udanych imprezek :tak:

Justynka, ale w Irlandii już nie ma mrozu tak jak u nas, czuje się wiosnę, więc Karolina może spokojnie wywieszać rzeczy na dworu

Dokladnie. Dzis znow jest piekny dzien - slonce swieci na calego a temperatura obecnie 7 stopni. Pozniej bedzie troszke cieplej.

Wisnia, gratulacje:tak:

Poza tym witam i zycze udanego weekendu wszystkim, a tym ktorzy maja imprezki- dodatkowo udanych imprez:tak::tak::tak:

ja już po spacerku,miałam dziś mały wypadek na sankach:baffled:,zjeżdżałam z krawężnika sankami(znaczy ja je ciągnęłam)i nagle zrobiły się lekkie,odwracam się,a moje dziecko leży na brzuszku a na nim kocyk,na którym siedział:baffled::no:,nie wiem jak to się stało,chyba musiał być koniec krawężnika,ale pod śniegiem nie widać i sanki musiały się pochylić,a Antosiek leżał bez ruchu i jak go podniosłam to mi zdenerwowany pokazywał,że się przewrócił na ulicy,że sanki się wywróciły:baffled::baffled::baffled::sorry2: i się śmiał:sorry2:

Witam :-)
Ja juz po kursie ufffffff nareszcie:-) test wzrokowy wyszedl ok ale na lewe oko gralam troche w zgadywanki:sorry2::zawstydzona/y: i zrobilam jeden blad na 15 a na prawe poszlo mi sprawnie takze dostalam atest ale do okulisty sie chyba przejde:dry: a sasiadka w okularach oblala bo nic niewidziala ale taki byl porabany ze na poczatku niewiedzialam o co biega :sorry2:

reklama
Do góry