reklama
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie
Fajnie, że jesteście i mogę się Wam wygadać...
Madzix mam trochę czasu na zastanowienie się... ok tygodnia. Tomek nie chce przechodzić do mojej firmy, a w zasadzie tu wracać, bo już razem pracowaliśmy. Ja też nie chcę go ciągnąć... mamy plany. Ten wyjazd do Norwegii to w zasadzie tylko po to, aby nie brać kredytu na budowę domu... Marzyło mi się, że w końcu zaczniemy się budować, pomyślimy o rodzeństwie dla Gosiaka.
Pomimo wszelkich atrakcji tej budowy, przede wszystkim zarobkowych, nie ma w ogóle opcji aby tam pojechać bez Tomka...
Jak na razie jestem mega wkur.. samą rozmową z szefem i pewnego rodzaju "szantażem". Jeszcze przed wyjściem z roboty wysłałam dwie CV do konkurencji
Wiem, że jestem w gorącej wodzie kąpana, ale poniosło mnie strasznie..
Za to mój mąż jest kochany... zamówił właśnie dwa bilety do kina i idziemy się odprężyć. Szkoda, że jutro już go przy mnie nie będzie..:-(
Ja pierniczę.. ale mam huśtawkę nastrojów..
Fajnie, że jesteście i mogę się Wam wygadać...
Matylda , masz ciezki orzech do zgryzienia. Ile czasu dostałas na podjecie decyzji?A moze istaniałaby mozliwosc wcisniecia twojego meza na te sama budowę?
Madzix mam trochę czasu na zastanowienie się... ok tygodnia. Tomek nie chce przechodzić do mojej firmy, a w zasadzie tu wracać, bo już razem pracowaliśmy. Ja też nie chcę go ciągnąć... mamy plany. Ten wyjazd do Norwegii to w zasadzie tylko po to, aby nie brać kredytu na budowę domu... Marzyło mi się, że w końcu zaczniemy się budować, pomyślimy o rodzeństwie dla Gosiaka.
Pomimo wszelkich atrakcji tej budowy, przede wszystkim zarobkowych, nie ma w ogóle opcji aby tam pojechać bez Tomka...
Jak na razie jestem mega wkur.. samą rozmową z szefem i pewnego rodzaju "szantażem". Jeszcze przed wyjściem z roboty wysłałam dwie CV do konkurencji
Wiem, że jestem w gorącej wodzie kąpana, ale poniosło mnie strasznie..
Za to mój mąż jest kochany... zamówił właśnie dwa bilety do kina i idziemy się odprężyć. Szkoda, że jutro już go przy mnie nie będzie..:-(
Ja pierniczę.. ale mam huśtawkę nastrojów..
Ostatnia edycja:
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Czesc dziewczyny oczywiscie nie mialam wczoraj laptopa zeby tu wejsc maz wrocil pozno z pracy :/
Zosia ciagle chora i gorączkuje dostala antybiotyk wie siedzimy w domu i troche sie nudzimy
Matylda faktycznie masz trudna decyzje do podjecia, nie wiem sama co Ci doradzic, i nie wiem co bym zrobila na twoim miejscu. Przemysl sobie na spokojnie i posluchaj serca jak Ci mowia dziewczyny ...bedzie dobrze
Zosia ciagle chora i gorączkuje dostala antybiotyk wie siedzimy w domu i troche sie nudzimy
Matylda faktycznie masz trudna decyzje do podjecia, nie wiem sama co Ci doradzic, i nie wiem co bym zrobila na twoim miejscu. Przemysl sobie na spokojnie i posluchaj serca jak Ci mowia dziewczyny ...bedzie dobrze
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Matylda trudna decyzja przed Tobą. Ja bez męża bym nie pojechała
agusia9915
Matka wariatka
o ja tezja bardzo chętnie
ja bardzo chętnie
no to do barku i sobie zrobico ja tez
kurcze kurierem bym Tobie wysłała ale to i tak dopiero jutro by doszło wiec poptakachjakby było z czego zrobić to bym sobie zrobiła ;-)
agusia9915
Matka wariatka
ja mam 2razy po 3/4;-) ale .......ciepłe jeszcze
reklama