reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:happy2: Okropnie dzisiaj... pada:eek: Kończy mi się pranie, więc zaraz rozwieszę, pokręcę się trochę, położę Vicka spać po 12 i wezmę się za obiad:tak:

ja ciagle spiaca ..moge spac i spac i jestem masakrycznie dalej spiaca a no i ciagle głodna
jem i spie, jem i spie no normalnie porazka
Brzmi znajomo :-p:blink: Też tak miałyśmy... :zawstydzona/y::-):rofl2:

:-p:-D To nawet ja tak nie mam;-)

Trzymajcie się zdrowo:tak: Miłego dnia:-)

reklama
A ja jestem spiaca, 2 noce spedziłam nad ksiazkami a dzisiaj rano dowiedziałm sie ,ze egzamin przełozony z powodu choroby wykladowcy:wściekła/y:

i ja sie witam wieczorkiem teraz tak bede zagladac bo nie mam jeszcze komputeraz kupionego, wiec czekaz az maz przyjdzie z pracy i wtedy moge sobie posiedziec :)

zdrowka dla dzieciaczków i dla Was zycze...ta zima moglaby sie juz skonczyc:sorry2:

Dobry wieczor:-)

Ja dzisiaj po mimo wolnego dnia zagladam dopiero teraz........tu itam sie jezdzilo:-p
Julcia dzisiaj jakas nie w chumorku...mam nadzieje ze to zadna choroba.......tfu tfu......
Alewidze ze Wasze pociechy tez nie za ciekawie...takze zdrowka dla nich wszyskich zycze:tak: A SIO CHOROBY!!!

Nuska pokazuj jak bedziesz urzadzać mieszkanko :) pewne bylas na zakupkach jakis ;) nie zebym jakas ciekawska byla:-D

bede zmykac chyba do spania, jakas spiaca jestem i jakos za duzo wrazen.

Było slisko na drodze jak cholera jak wracałam od lekarza myslałam ze juz nie dojade...marny ze mnie jeszcze kierowca :dry:
I te wrazenia na dzis mi wystarczą +jedno piwko:blink:

reklama
cześć
źle ze mną...muszę się wziąć za siebie - szczegóły jutro rano bo muszę w końcu maluchy do łóżek pogonić

spokojnej nocy dziewczyny

Do góry