reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

wlasnie dotarlismy ze spaceru do domu moj tylek jest zimny jak kostka lodu a niby wydaje sie byc cieplo- no w miare cieplo.
a teraz czas na sprzatanie spanie no i obiad i tak w kolo macieju

reklama
U nas wczoraj była straszna mgła. Dziś nie ma, za to są już mokre chodniki :crazy: Tak mi się nie chce, ale muszę wreszcie wyjść zamówić wiązankę na jutrzejszy pogrzeb.

ja juz nie daje rady.......mam nawet spuchniete powieki ,załzawione oczy i widze wszystko za mgła....wszystko mi jedno czy jest ona w realu czy nie:rofl2:
usta,nos nie wspomne...masakra:baffled:

Dzieńdoberek :tak:
Jak nie urok to sraczka :-p Od 2 dni niet neta w domu i nawet Was poczytać nie mogę, a w pracy nie bardzo się da, bo szef tu węszy :baffled:

Witam :-)
U nas dzis ladna pogoda ale jutro ma byc bleeeee:baffled: ale pocieszam sie tym ze ja tylko zaprowadze a maz go przywiezie :tak: Slowo "przywiezie" moze byc u nas w dopmu przez pewien czas nieaktualne bo dostalam dzis list ze moj K jechal sobie w terenie niezabudowanym zamiast 70 km to jechal 100 km po odliczeniu tolerancji:baffled: bedzie nas to kosztowalo okolo 100 euro 3 punkty i chyba prawko na miesiac zabrane:baffled: w zaleznosci czy rok do tylu od dzisiaj jechal wiecej niz 26 km za duzo , kurcze mial juz taki mandat ale niewiem czy to bylo rok do tylu czy wiecej takze przerabane :baffled: On ma zawsze noge za ciezka niech sobie lepiej klapki kupi jak ma swoje za ciezkie do cholewci:wściekła/y:

hej babki
AGUSIA zdrowka
pogoda wrrrrrrrrrrr

IRTASIA nie lam sie, moj maz z kolei BARDZO ostroznie jedzdzi a kary ciagle dostaje plus zabranie prawka na miesiac ma juz za soba....albo tu strasznie wzystko sprawdzaja...albo my mamy takiego pecha:-:)baffled:

reklama
Do góry