reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam i spadam.
nie chce,ale muszę.
Sprzątanie,pranie.............:baffled:
Dziecię krzyczące nad uchem....
Kiedyś rano super sie zajmował sobą,teraz buuuuczy jak tylko włącze kompa,resetuje,przeszkadza,nawet 3 minuty nie usiedzi sam...:tak:

Dzien doberek:-)
Jestem chyba szosta w kolejce ....hihihihi
Co do tego pisemka to nie wazne mi tez sie pisan nie chce o co w tym chodzi:-D

Oj szalone Babencje jestescie, oj szalone:-p

Helo

Dziewczyny!

W niedziele się przeprowadzam...prawdopodobnie
Juz rzadko teraz tu bywam bo przewozimy rzeczy, jeszcze robie porządki na ogrodku wiec praktycznie siedze cały dzień tam...wieczorem nawet nie mam siły zeby odpalić kompa
Nie bedzie mnie na BB...w ogole nie bede miała netu przez jakis czas...sama nie wiem przez jaki:-(

jest mi przykro bo nie wiem jak to wytrzymam:sorry2:
na szczescie jeszcze siostra i kuzynka mają neta to sie do czasu do czasu odezwe

Nie zapominajcie o Nas!!!

odezwe sie niebawem!!!

irtasia wcale sie nie dziwie, jezeli były śpiewy i tańce do samego rana:-D;-).
A u mnie problemów niestety nie ubyło, ale jakos dzisiaj mi sie nie chce o nich mysleć i mamm nastrój lepszy. Niech problemy się rozwiazują same.

Witam :-)

Ewamat, prawidłowe podejście :tak:

Oliwieczka, będziemy czekały na Ciebie z niecierpliwością :sorry2:

Oli obudziła się dziś bez humoru, ale już wciągnęła żółtko.

reklama
Do góry