reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

teraz nie mam prawie wcale czasu, żeby z wami pogadać...rany..ale mi tego brakuje...ale jak wracam ok 18 do domu to nie wiem gdzie rece włożyć...strasznie...

zadązam tylko czytac..a gdzie jeszcze coś odpisac:baffled:

reklama
Dziendoberek

u nas po pieknym weekendzie nadszedl piekny tydzien. Pogoda wakacyjna. :-):-):-)
Zazdroszczę.
Witam

teraz nie mam prawie wcale czasu, żeby z wami pogadać...rany..ale mi tego brakuje...ale jak wracam ok 18 do domu to nie wiem gdzie rece włożyć...strasznie...

zadązam tylko czytac..a gdzie jeszcze coś odpisac:baffled:
No ale pisz jak tam sobie radzisz i jak Filip :tak:

U nas spoko,.dziś była u mnie kumpelka z synkiem (16 miesięcy),aleKubula sie wyszalał.:tak:

Witam :-) U nas jak zwylke o tej porze - ja na nogach, a Oli śpi.
Ja również dziękuję za głosy :tak:
Gosia, te głosy przychodzą jakoś z opóźnieniem.
Poza tym z jednego kompa chyba można głosować tylko raz.

mnie tez coś z tymi głosikami wydaje sie cos nie tak bo jedne dzieciaczki maja malo glosow a już są faworyci myślę o takim zdjęciu zdzieciaczkiem ubranym w ubranko panterkę ma ponad 700 głosow i jest na 2 zdjęciach i zastanawiam sie jak to możliwe :szok::szok:Galeria - Pieluszki Happy w INTERIA.PL nie ma też równych szans bo dochodzą nowe zdjęcia :wściekła/y:to troche wkurzajace Jeszcze raz dziekujemy za wszystkie głosiki :-)

reklama
Do góry