reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zazdroszczę.Dziendoberek
u nas po pieknym weekendzie nadszedl piekny tydzien. Pogoda wakacyjna. :-):-):-)
No ale pisz jak tam sobie radzisz i jak FilipWitam
teraz nie mam prawie wcale czasu, żeby z wami pogadać...rany..ale mi tego brakuje...ale jak wracam ok 18 do domu to nie wiem gdzie rece włożyć...strasznie...
zadązam tylko czytac..a gdzie jeszcze coś odpisac
U nas spoko,.dziś była u mnie kumpelka z synkiem (16 miesięcy),aleKubula sie wyszalał.
Joanna73
uzależniona od BB
prosiłam wczesniej o głosik na Gabi i jako że zdjęc dochodzi i strony sie zmieniaja podaje Galeria - Pieluszki Happy w INTERIA.PL i za wszystkie glosiki dziekujemy
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
hejka
zapieprz w pracy i pogoda syfna na dodatek ja chcę troszke słonka chociaż
zapieprz w pracy i pogoda syfna na dodatek ja chcę troszke słonka chociaż
Joanna73
uzależniona od BB
mnie tez coś z tymi głosikami wydaje sie cos nie tak bo jedne dzieciaczki maja malo glosow a już są faworyci myślę o takim zdjęciu zdzieciaczkiem ubranym w ubranko panterkę ma ponad 700 głosow i jest na 2 zdjęciach i zastanawiam sie jak to możliwe Galeria - Pieluszki Happy w INTERIA.PL nie ma też równych szans bo dochodzą nowe zdjęcia to troche wkurzajace Jeszcze raz dziekujemy za wszystkie głosiki :-)
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No ale można zgłosić organizatorowi konkursu....chybaJoanna nie pierwszy taki konkurs i nie ostatni co ludzie oszukują ....ludzie mają zmienne IP wiec mogą sobie głosować ile wlezie i nic nie zrobisz
Mają tupet ludzie.