reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ale jaja .....wylogowalo mnie z bb, juz myslalam ze nie wejde bo zapomnialam hasla:) hihih
na szczescie sie udalo......

siostra nadal rodzi, juz sie denerwuje, czekam jak glupia na sms-ka.............
mam nadzieje ze wszystko idzie dobrze.....

Ale jaja .....wylogowalo mnie z bb, juz myslalam ze nie wejde bo zapomnialam hasla:) hihih
na szczescie sie udalo......

siostra nadal rodzi, juz sie denerwuje, czekam jak glupia na sms-ka.............
mam nadzieje ze wszystko idzie dobrze.....
Wszystko bedzie OK :tak: jak to pierwsza dzidzia to moze troszke potrwac ja rodzilam Jacki 32,5 godziny:tak:

Gosiu mi się bardzo podobasz w tych włoskach;-):-)
Ja też zresztą jestem prawie czarną blondynką:tak:

hej
Nuska mam nadzieje,ze Twoja siostra urodziła nowa istotke:tak:
Jedna duszyczka zwolniła dzis o 6 rano miejsce dla niej:-(
nie chce psuc nastroju na innym watku:sad::sad::sad::sad:
ale jest mi strasznie smutno i wyje:-:)-:)-(

reklama
Witam.
Gosia ładnie!
Jestem niewyspana,Kuba nie spał od 0.30-2.30.MASAKRA.:baffled:
Mąż zaraz do pracy,ja na zakupy,a potem z Kubulą sie chyba położe,bo nie wyrabiam.

Do góry