reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Oj Aga,u mnie tez katar i nos oczwiscie zatkany,zatoki sie odezwały,a juz było troszke lepiej....melduje sie z wieczora
jestem ale chyba sobie pojde
padam na twarz
zimno,goraco,katar i nie katar.. zatkane wsio,bol głowy..i oczy
kosci mnie łamia i jeszcze tylko brak bolu włosów na głowie
poprostu cud miod i ubustwo;-)
ale widze ,ze tu i tak ruch jest Niesamowity;-)
Dzis bylam na malych zakupkach,chcialam kupic dzieciom buty,ale nie było dla nich z Sympatexem.Poczekamy.
i ja Witam;-)
Weronika zrobiła sobie dzisiaj przerwe w spaniu ok g1 godziny cos ostatnio czesto jej sie to zdarza i nie placze wtedy tylko mnie woła a jak ja wyciagne i zaprowadzam do nas do łóżka to poleży chwilę a pózniej ucieka i chce sie bawić
Weronika zrobiła sobie dzisiaj przerwe w spaniu ok g1 godziny cos ostatnio czesto jej sie to zdarza i nie placze wtedy tylko mnie woła a jak ja wyciagne i zaprowadzam do nas do łóżka to poleży chwilę a pózniej ucieka i chce sie bawić
agusia9915
Matka wariatka
Nuska ,ze tak powiem innego wyjscia nie ma;-)
trzeba dac rade
ale po jakims czasie to juz rutyna
trzeba dac rade
ale po jakims czasie to juz rutyna
Matko jedyna, ja chyba bym nie dala rady....no moze z dwojka owszem ale ktos kto ma 3+ to PODZIWIAM NAPRAWDE))
Zreszta do swojego dziecka ma sie wiecej cierliwosci, zlosci mnie starsznie jak mowisz cos do nich a to jak grochem o sciane....wrrrrr....
Zreszta do swojego dziecka ma sie wiecej cierliwosci, zlosci mnie starsznie jak mowisz cos do nich a to jak grochem o sciane....wrrrrr....
Hej dziewczyny mam pytanko......
Siotra przed chwilka dzwonila i powiedziala ze jej jakis dziwny sluz wychodzi zabarwiony krawia....to nie sa wody prawda:/
powiedzialam,ze pewnie jej czop odszedla ale no sama nie wiem.......
Kiedys ktoras napisala<chyba kasiad> ze jak wody odejda to napewno sie bedzie o tym wiedzialo......
Siotra przed chwilka dzwonila i powiedziala ze jej jakis dziwny sluz wychodzi zabarwiony krawia....to nie sa wody prawda:/
powiedzialam,ze pewnie jej czop odszedla ale no sama nie wiem.......
Kiedys ktoras napisala<chyba kasiad> ze jak wody odejda to napewno sie bedzie o tym wiedzialo......
Ostatnia edycja:
reklama
agusia9915
Matka wariatka
czop
wody sie sacza jakby robiła siku tylko nad nim w przeciwienstwie do moczu nie moze zapanowac leje sie czy chcesz czy nie;-)
wody sie sacza jakby robiła siku tylko nad nim w przeciwienstwie do moczu nie moze zapanowac leje sie czy chcesz czy nie;-)